lørdag 25. april 2009

Velkommen til verden Isak

Som jeg fortalte her tidligere en dag er vennefamilien blitt utvida med to små under.
Et lite under i Volda og et i Førde.
I dag har vi vært i Volda, fiksa båt og handla blomster til hagen.
Det ble også tid til et bitte lite treff med Kristin og Arve og lille Isak.
Vi hadde med en liten gave. Bleiekake med de små blå tøflene og en hjemmestrikket smekke.

Strikket av ca 30 gr Paris garn fra Drops design. Oppskriften finner du her


torsdag 23. april 2009

Søte, grønne, små og en award



Jeg har strikket et par til, og jeg føler meg ganske sikker på at det blir fler av disse.

Se de søte små husknappene mine foresten :)


Jeg har fått en awars. Jeg har fått den en gang før, men jeg blir like glad hver gang. Det er utrolig kjekt at noen liker bloggen min. Denne gangen fikk jeg den av Cantabile. Hør hva hun skriver i bloggen sin: "Det er som sagt mange eg kunne ha plukka ut, men eg har vald ut tre bloggar eg er innom så og seie dagleg, og som gjer meg glad kvar gong dei kjem med noko nytt :) Så til dykk - fordi de fortener det!"

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."

Det er så mange flotte blogger der ute. Jeg blir inspirert og glad av å ta meg en runde i bloggverden, og listen over blogger jeg besøker er etterhvert blitt lang. Så hvordan velger en egentlig noen å gi den videre til? Dere kunne ha fått den alle, men jeg gir den denne gangen videre til

http://galadrielshobbyblogg.blogspirit.com/

http://hespetre.blogspot.com/

http://olavas.blogspot.com/

http://solhag.blogspot.com/

http://bloggsberg.evanette.com/

http://sommerfuglensverden.blogspot.com/

Dette er alle blogger som inspirerer meg, og som nå ligger i mappen vakre og inspirerende blogger

onsdag 22. april 2009

Saartje’s babysko


Har du sett noe så nusselig? Lette å strikke var de, og søte er de. Dessuten var det herlig å strikke noe som ble fort ferdig. Jeg er allerede klar til å begynne på det neste paret.Oppskriften finner du her. En norsk oversettelse finner du her.

Sist uke ble det føtt en liten gutt og en liten jente inn i vennefamilien. Kristin og Arve fikk en gutt på torsdag og Heidi og Sigbjørn ei jente på fredag. Gratulerer, og velkommen til verden dere søte små. Gleder meg til å treffe dere!

lørdag 18. april 2009

Et glimt fra dagen min

Det er ikke blitt mye strikking i det siste, timene strekker rett og slett ikke til, men siden jeg ikke har noe nytt å vise dere på strikkefonten tenkte jeg at jeg kunne vise dere noe av det som fyller dagene mine. Det går mye i konfirmanter for tiden, går fort mot konfirmasjon nå, i går hadde vi den siste konfirmantdagen, bl. anna med besøk fra Holy Riders. Bildet blir større om du trykker på det

lørdag 11. april 2009

Blu: Babybukse str 0-3 mnd


Jeg har strikket babybukse i størrelse bitteliten i påska. Syns buksa ble kjempe tøff, og den var enkel, så denne blir det nok flere av, men den neste blir nok litt større, er jo kjekt om den kan brukes en stund.
Buksa er strikket i Lerke fra Dalegarn. Brukte 50 gr av den mørkeblå, og litt av den grå.
Oppskriften finner du her

Garnpåske

Vi har vært en tur på påskeferie. Palmehelga var vi i Oslo på mamma mia og garnshopping.
Her er garnfangsten min :)

200 gr nydelig lilla alpacagarn fra Drops.
150 gr Sulka fra Mirasol, Du store alpakka i nok en NYDELIG lillafarge. Garnet har denne blandingen: 60 % Merinoull, 20% Alpaca og 20% silke
100 gr Japans Kureyon Noro garn
400 gr Lerke garn fra Dale. 52% merinoull og 48% Bommul

Lerkegarnet er jeg igang å strikke babytøy i str bitte liten. Prøver noen nye oppskrifter og da er det greit å prøvestrikke det i smått. Jeg har masse venner som venter små i disse dager, så det skal ikke bli noe problem å bli kvitt det ihvertfall


I tilleg til garn ble det handlet litt knapper. Det har jeg jo etterhvert skjønt at jeg må ha, så jeg var en tur innom panduro og kjøpte en knappepose med blandingsknapper. Satt å¨sorterte i går, og kan vel si det sånn at jeg både fant skatter og direkte stygge knapper ;)
I tilleg til babytøyet jeg begynte på har jeg fått strikka to par sokker. Den ene var en ufo jeg fikk gjort ferdig. Skal komme tilbake med litt info om sokkene, jeg lærte nemmelig en ny måte å strikke sokker inne på strikkegruppa på nettby for en stund siden, og begge disse parene er strikket sånn.





torsdag 2. april 2009

Ønsker alle en god påske!

Dette har vært en hektisk uke, påskevandringer, fasteaksjon, påskevandringer, barnehagebesøk, basar ++ nå er det bare en påskelunch på en barneskole igjen så tar jeg en velfortjent ferie!


I morgen reiser vi til oslo på søsterbesøk. Mamma mia, og garnshopping står på programmet.

Mandag reiser vi noen dager til Rjukan for å besøke tante og onkel og to herlige søskenbarn :)

Torsdag er jeg tilbake, klar for å blogge alle de fine skattene jeg kommer over.


Bryllupsvottene jeg har hatt en bestilling på er ferdige og sendt, så nå skal jeg leite fram noen nye prosjekter å ha med på tur. Jubileumspakkene er ikke sendt enda, denne uka ble for hektisk, men nå ligger de klare, så de går i posten i morgen.


Ønsker dere alle sammen en god påske!!