mandag 29. juni 2009

Baktus

Baktusskjerfet har vært ferdig strikka en stund, bare noen tråder jeg ikke hadde fått festa, men nå er det gjort Skjerfet er strikket av 100gr Manos silk blend. Garnet kommer fra uruguai. Det er en blanding av merino og silke.
Som jeg skreiv om tidligere, har jeg strikket et kariusskjerf med samme garnet før. Under her er det bilder av begge to. Se hvor forskjellige de er. Det ene strikket med rettstrikk, og det andre som rillestrikk.
Her finner du innlegget om kariusskjerfet

torsdag 18. juni 2009

Hagen i dag










Jeg strikker da litt..



Det blir ikke strikka så mye for tiden, eller ihvertfall bare i perioder, men sist uke var jeg på tur og kurs, og da ble det strikka litt.. Jeg strikka et par musikkpulsvanter, og er begynt på neste par. Det ferdigstrikka paret er allerede gitt bort til søskenbarnet mitt som ble kofirmert på søndag, og så er jeg begynt på et bakusskjerf, faktisk har jeg strikka halve skjerfet to ganger, var kommet over halveis før jeg fant ut at; jo det blir for kort og for bredt, så jeg tok opp igjen alt, og gjorde om på hvor ofre jeg økte.. nå blir det bra, og jeg gleder meg til å vise dere det, for nå har jeg strikket et kariuskjerf og et baktusskjerf med samme garnet, og de blir så forskjellige :)

Her er detaljer av begge sjala/skjerfa. Det er samme garnet, men se hvor forskjellige de er i glattstrikk og rillestrikk.

tirsdag 2. juni 2009

Kom bli med meg en tur ut i hagen.

Hagen er en herlig plass for tiden. Det er litt jobb med hage, men jammen er det kjekt også.
Jeg elsker å se hvordan den ene blomsten etter den andre blomstrer.
Over her er et utvalg av det vi har planta i hagen,
og under et utvalg av det som aldri har vært plantet, men som alikevel blomstrer her ute.
Det er kanskje ugress, men det er da vakkert ugress!!