søndag 26. juli 2009

En ufo er snart ferdig!!


Hurra! Alle lappene er ferdigstrikket, så nå er det montering, og strikke kanter igjen. Jeg fikk ikke nok garn av noen av fargene jeg har strikket med til kantene, så jeg valgte grønn kant. Håper det blir bra. Målet er å være ferdig mandagskvelden, for tirsdagsmorgen reiser jeg på tur.

Fin i formen utfordring

Fin i formen bloggen er en av mine nye favorittblogger. I dag er det en utfordring i den bloggen. Utfordringen er slik: Utfordringen til deg blir å plukke med et par blomster fra hagen eller grøftekanten, finne fram et par vaser, sette blomstene oppi og så bare nyte de vakre blomstene du har plukket. Det skulle ikke være så vanskelig! Er du heldig dufter kanskje blomstene dine herlig også. Ha en fin søndag! Og husk: "Den som gledes ved lite, har mye å være glad for."
Jeg elsker blomster, og duften av de orange rosene i hagen er helt himmelsk, så denne utfordringen var lett å ta. Dessuten har jeg mer glede av blomstene inne akkurat nå, for det er jo her jeg er, og siden jeg snart reiser på ferie kan jeg vel nyte noen av blomstene inne, for når jeg er tilbake fra ferie er nok disse blomstene ferdigblomstra, men forhåpentligvis er det nye blomstrer som blomstrer når jeg kommer hjem :)

Her er blomstene mine:

fredag 24. juli 2009

Jeg er heldig- gave fra Fin i formen!

Se på disse tøffe øredobbene! Det er Margrethe i bloggen Fin i formen som har laget dem. Hun hadde utlodning på dem, og jeg var den heldige vinneren. Gleder meg til å bruke de!

Med det samme kan jeg jo anbefale alle å ta en tur innom den fantastiske bloggen hennes. Der er det virkelig mye inspirasjon å hente! Å det beste av alt er at hun ofte deler oppskriften med oss.
Hun jobber med mange spennede teknikker, og jeg vil tro at de fleste vil finne noe de liker her.
Besøk også gjerne nettbutikken hennes.

torsdag 23. juli 2009

onsdag 22. juli 2009

Nystekte knapper på vei.

I dag lå denne mailen og ventet på meg i mailboksen min:

Tjolahopp, tjolahei,
Tusen takk til deg.

Vi sender nye knapper
helt plutselig og straks.
Så finn fram både nål og saks:)

Det er bare å begynne å glede seg,
Onsdag 22 juli reiser de med posten til deg.

Flotters kalotters fra
Natascha,
Sjefsknapper v/ Snella & Petronella

Hurra. Jeg gleder meg. Jeg har sett og sett på alle de flotte knappene inne hos snella og petronella. Jeg kunne ha handla i massevis der inne, men har bestemt meg for at jeg først skal ha en plan, så kan jeg kjøpe knapper, men så dumpet det et tilbud ned i mailboksen min, og plutselig er disse knappene flaksende på vei hit. Disse + en knapp til, men den vil jeg ikke vise dere, for den har jeg en plan med, og den som skal få det knappen skal sitte på vil nok forstå det med en gang når ho får se knappen, så den får bare vente..
Men dere, det er altså halv pris på disse sommerfuglknappene, så ta en tur innom snella og petronella da!

tirsdag 21. juli 2009

Hatt, lapper og award

Jeg har strikket meg en hatt, eller en lue eller hva det heter. Jeg er ikke helt fornøyd, den kunne vært litt mer posete, men det får jeg gjøre noe med neste gang. Den er strikket av 50 gr Rowan purelife Organic Wool Naturally dyed garn. 100% ull. Fargen er mer brunt enn grått, fargen er nok mest rett på nøstebildet. Garnet fikk jeg gjennom nyhetsklubben. Garnet er godt, men det farger av. Hendene mine ser helt skitne ut etter å ha strikket en stund.. Oppskriften jeg tok utgangspunkt i er denne her.
Jeg er igang med lappestrikking igjen. Tantebarnet fikk et halvferdig lappeteppe til jul.. og jeg har ikke klart å leite fram motivasjon til å gjøre det ferdig *rødme* men nå er jeg igang igjen. Har 8 lapper igjen nå + kanter på hele teppet. Kanskje får jeg det ferdig nå før vi reiser på ferie, det er ihvertfall målet.. så da gjelder det bare å ikke la seg friste av for mange andre prosjekter..


Denne koselige awarden fikk jeg av Lisbeths strikkehjørne. Tusen takk. Det er alltid koselig å få!
Jeg syns det er vanskelig å vite hvem jeg skal gi den videre til, derfor velger jeg å gi den videre til dere som vil ha den. Men en blogger skal nevnes, nemmelig http://duonutta.blogspot.com/. Hun er en forholdsvis ny strikker, men lar seg ikke stoppe av det. Hun prøver seg stadig på nye prosjekter. Klapper for deg. Fortsett sånn. Å du vi vil gjerne se litt mer av det du strikker i bloggen! :)

søndag 19. juli 2009

Body i reheuma thermal woole

Da er bodyen ferdig. Tror denne skal bli god å ha på seg for en liten gutt når sommeren er over.Strikket med litt over50 gr Rhemua thermal volle. Et tynnt, mykt og godt garn.
En drøm å ha på seg vil jeg tro.
Å så må jeg bare vise dere de siste oppdateringene fra hagen. Jeg følger spent med på utviklingen hver dag, og nå må jeg vel snart kunne si at rosene mine blomstrer. Skulle ønske jeg kunne dele lukta med dere, disse dufter aldeles nydelig!


torsdag 16. juli 2009

Bodyen vokser

Bodyen jeg viste sist uke vokser. Nå er jeg ferdig med forstykket også, og har sydd den sammen i sidene. Nå er det bare å strikke kanter igjen. Kanskje dumt å vise den fram før den er ferdig, men det er vel greit med noen underveisbilder??
Noen som har tips til en måte å pynte den litt opp på? Det er foresten til en liten gutt..

onsdag 15. juli 2009

Pulsvanter av rester



Jeg hadde litt rester av det fantastiske garnet jeg har strikket skjerf av. Det var et alt for fint, og alt for godt garn til å ikke lage noe av, og så tenkte jeg at det hadde vært kjekt med et sett, så da bestemte jeg meg for å lage pulsvanter til skjerfet. Det er vel litt dumt å si at jeg gleder meg til det blir kaldt, men jeg gleder meg ihvertfall til å kunne bruke dette :)
Posted by Picasa

mandag 13. juli 2009

Jeg vant, se den flotte gaven som kom i posten!!!


For en tid tilbake hadde sols(tr)ikke 2 års jubileum og markerte det i bloggen sin. Jeg la igjen en kommentar og ble på den måten den heldige vinner av denne flotte veska! Jeg elsker deg, den er såå fin. Tusen takk solveig!

Har du besøkt bloggen hennes? Hvis du ikke alt kjenner bloggen hennes anbefaler jeg deg å ta deg en tur innom. Hun har en flott blogg, og lager mye fint!
Se bare her på noe av alt det fine ho har laga: Sommersandaler , hekleteppe , fantastisk veske , sylvi , og jeg kunne ha vist mye, mye mer fint, men det kan dere se selv.

Jeg skulle ønske jeg kunne sy og hekle som deg Solveig!!

mandag 6. juli 2009

Hage, ferdigstrikket, nytt prosjekt, og en drøm..


Det skjer masse i hagen for tiden. Og jeg kjenner at jeg liker å ha en hage med blomster. Nå venter jeg på at de første rosene mine skal begynne å blomstre, ikke så lenge igjen nå ser det ut som.

Jeg har strikka enda et par av disse, det går fort og greit nå som mønsteret sitter i henda, eller i hode, eller hvor det er mønster sitter. Disse blir lagt i gaveboksen, hvem som skal få de vet jeg ikke enda. Det blir nok strikket fler etterhvert, men nå skal jeg gjøre ferdig noen ufoer, + strikke denne:

Neida, det er ikke til eget lager, den skal nok gis bort.
Når den er ferdig, og et par ufoer er ferdig, skal jeg belønne meg selv med denne kjolen her tror jeg.

Jeg falt for den, selv om den skal strikkes med tynt tynt garn, og er et stort prosjekt uten så mye utfordringer. Ikke et typisk meg strikk, men kjolen var så fin at den vil jeg ha :)

søndag 5. juli 2009

fredag 3. juli 2009

Baktus av melkegarn

En god venninne og kolega har bursdag i morgen. Vi kolegaene har samla inn penger og kjøpt gave til henne, men jeg hadde lyst å lage henne noe. Endte opp med et baktusskjerf i viking melkegarnet. Et godt og mykt garn. Helt topp til et skjerf som kan brukes før det blir for kaldt ute.