lørdag 26. september 2009

En arm er ferdig


Jeg strikker på kjolen min, og i dag er første armen ferdig. Var ikke så lett å ta et godt bilde av den akkurat. Garnet er bare helt fantastisk. Jeg gleder meg til kjolen en dag er ferdig. Nå lurer jeg litt på om jeg skal strikke den andre armen, eller om jeg skal begynne på selve kjolen. Etterhvert som kjolen vokser er den ikke noe greit veskestrikk, så det kan vel være greit å strikke på kjolen her hjemme, og ha den andre armen, og julegaver som veskeprosjekt.
Vesten vokser foresten også. Satser på å få den ferdig i løpet av helga eller mandag. Så kan jeg bruke den på jobb på tirsdag. Jeg har bestilt tøffe knapper fra snella og petronella, så jeg gleder meg til å vise fram vesten min..

mandag 21. september 2009

Nye prosjekter på pinnen

Etter at jeg ble ferdig med englekoret mitt har jeg noen strikkefrie dager, men nå er jeg igang igjen for fullt. Lørdag var jeg ute å kjøpte garn til to nye prosjekter, og jeg er igang med begge to..
Jeg kjøpte 14 nøster Schachenmayr nomotta Rheuma Thermal wolle
og 3 nøster av 100 gr Viking Eco- Alpaca garn. Egentlig skulle det være Alfa fra Sandnesgarn, men så hadde de ikke nok av fargen min inne, og så forelsket jeg meg i dette garnet. Noe så mykt og godt!!

Det ene prosjektet er en hvit strikkekjole til meg selv.. det kommer til å ta litt tid, selv om jeg håper jeg skal få den ferdig til jul.. Garnet er supertynt, men det strikkes med dobbelt garn, og på pinne 3,5 så da er det ikke så ille alikevel.. men siden det er et stort, hvit prosjekt uten de store utfordringene, må jeg ha noen småprosjekter vedsiden av.
Sånne prosjekter som blir fort ferdig. Så det første småprosjektet er en vest til meg, og så blir det vel litt julegaver på pinnene etterhvert..

Vesten har jeg sett flere her i bloggverden strikke, og da jeg oppdaget at det var oppskrift på den i strikkeboken jeg fikk til bursdagen (Strikk i en fei) min måtte jeg bare strikke den.

Var foresten i krabbeselskap på lørdag, hos noen som var i bursdagen min. Englene mine sto framme som pynt, og ei av de andre som var der i selskap har nå bestilt 8 engler til juletreet, så da er jeg vist ikke helt ferdig å strikke engler alikevell..

tirsdag 15. september 2009

30, rik på gode venner og flotte gaver

Å bli 30 var kjekt. Først og fremst var det kjekt fordi det var en god undskyldning for å samle gode venner til en liten fest. Jeg er heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg.

Jeg har kost meg lenge med forberedelsene til denne festen. Forberedelsene har bl.annet vært å strikke 43 små engler som ble brukt til gaver til gjestene, sammen med et sjokoladehjerte med et godord på. De 3-4 siste ukene har jeg strikket engler. 2-3 engler nesten hver dag.. Godt å være ferdig nå, men kjekt å kunne gi en engel til alle englene mine :)

Jeg fikk utrolig masse flotte gaver! Hudpleieprodukter, spa, penger, bøker, smykker, blomster, engler, gavekort, garn, strikkebøker osv. Utrolig mye fint rett og slett.
Her ser dere noe av det jeg fikk. Det flotte teppet er det tanten min som har laget :)

fredag 11. september 2009

Det mystiske prosjektet er ferdig..

Det har ikke vært mye oppdatereringer fra meg i det siste, og det skylles det mystiske prosjektet jeg viste dere for en tid tilbake. Nå er jeg ferdig, og det er ikke så mystisk lenger.
Det var engler. 43 stk som skal brukes i bursdagen min i morgen.





Har du lyst å strikke en sånn engel finner du oppskriften her: http://www.lucybug.org/tinyangel.html