mandag 26. oktober 2009

Jeg strikker fortsatt..

Som overskriften sier, jeg strikker fortsatt, men det går ikke så fort. Ihvertfall er det ikke så mye som blir ferdig. Men nå er selve kjolen på pinnene, og ullbuksa begynner å nærme seg å bli ferdig.

Jeg er beynt å studere litt igjen, og sist uke var jeg på østlandet på skole. Reiste nedover mandag og var på skole fra tirsdag til fredag. Mandagen var jeg en tur i oslo på shopping, ble ikke handlet så mye, men en strikkebok og noen stempel havnet i veska i løpet av dagen. Pittelitt garn ble det også, men ikke så mye for jeg hadde ikke så mye ekstraplass i bagasjen denne gangen, dessuten trenger jeg å få strikka ferdig kjolen, og da kan jeg ikke ha for mange andre fristelser liggende..




søndag 11. oktober 2009

Vinnerlykke

Ja, jeg har vist fått vinnerlykke, fikk akkurat en mail i fra Lise om at jeg var vinneren av vesken hennes. Er Jeg ikke heldig vel? Jeg er ihvertfall kjempeglad :)


Besøk gjerne bloggen til Lise, hun er en av dem jeg har fulgt ganske lenge nå. Hun lager masse flott og har en trivelig blogg!!

lørdag 10. oktober 2009

Jeg klarte ikke si nei...

...da min søte fadderjente fortalte at hun ønsket seg så veldig en lilla ullbukse. Den røde jeg strikket for noen år siden var blitt for liten. Så torsdag var jeg en tur på garnbutikken og kjøpte lilla falkarg fra dalegarn. Så nå har jeg en ullbukse str 8-10 år på pinnene.

tirsdag 6. oktober 2009

Skjerf og pannebånd sett


Dette skjerfet strikket jeg i januar. Det har lagt i gaveesken siden da. I går strikket jeg et pannebånd i samme garnet (sandnes alpakka). Settet ble gitt bort til min kjære tante som ble 40 år for ei stund siden.

søndag 4. oktober 2009

Beanie med en vri- loppesirkuslue

Jeg har vært så heldig å få prøvestrikke lueooppskriften til denne flotte dama.
Lua er strikket med topp til tå garn.

fredag 2. oktober 2009

Septmember favorittene

Den siste måneden har jeg gitt blogginnlegg jeg liker spesielt godt en stjerne i google leser. Det lages utrolig mye fint som vises fram her i bloggverden, og jeg lar med daglig inspirere. Det er vanskelig å skulle velge noen, men disse har laget noe som har fanget oppmerksomheten min ekstra, det kan være gode bilder, eller den spesielle tingen de har laget eller måten di skriver på som har fanget oppmerksomheten min spesielt.

Septemberfavorittene mine finner du her:
1. DuBedåre
Wow, denne dama strikker mye flott! Masse inspirasjon å hente, og jeg lar meg gjerne inspirere. Vanskelig å velge en favoritt her, men jeg velger denne fantastiske haibuksa, den står på julegavelista mi nå..
2. Fin i Formen
Denne bloggen gir meg utrolig mye inspirasjon innen mange forskjellige teknikker av formgiving. Inpakking, blomster, ull, strikk og hekling osv. Mye natumateriell. Absolutt verdt et besøk. Og her er et av mine favorittinnlegg denne måneden
3. Med pinner er en blogg jeg har fulgt en god stund nå. Den siste tiden har det gått mye i sokkestrikking hos henne, men her snakker vi ikke kjedelige sokker må du tro, men de mest fantastiske sokkemønster. Jeg tør nesten garantere at du finner noen sokker du har lyst på her. Men når jeg nå skal vise dere en av mine favorittinnlegg den siste måneden er det ikke sokkene jeg velger å vise fram, men disse fantastiske vottene

Alle disse er verdt å besøke, håper du gjør det! I den andre bloggen min finner du oversikten over favoritt bloggene mine blant de som ikke er hobbybloggerer :)

Tusen takk for alle de gode bloggopplevelsene dere gir meg, alle dere jeg følger :)
Også dere som ikke er kommet med på denne lista her.

torsdag 1. oktober 2009

Vesten er ferdig og gompemusikanter


Endelig kom de fantastiske gompemusikant knappene mine!! Egentlig skulle den ene gompen spille gitar, så det er nok blitt en feil der, men det er ikke så farlig, for de er så tøffe alle sammen. Disse har jeg hatt lyst på så lenge, og her fant jeg prosjektet mitt. De er nå knapper på den nye vesten min. Vesten var ferdigstrikket på mandag men jeg har ikke fått vist den fram før nå, siden jeg har manglet knapper. Jeg er så fornøyd både med knappene og vesten. Som en ekstrabonus fikk jeg med en gratisknapp. Heldige meg. Knappene fra snella og petronella er bare fantastiske! :)


Vesten er i str S, strikket i Viking Eco- Alpaca. Brukt litt over 200 g. Oppskriften fant jeg i boka Strikk i en fei. Det er en Sandnesgarn oppskrift.

Viking Eco- Alpaca er et fantastisk garn. Noe så mykt og godt!!!