onsdag 30. desember 2009

Ferdigstrikket i 2009




Januar 09
Babybukse i alphaka str 6 mnd.
Vifteskjerf.
Hals str 4 år
Boy hat

Februar 09
Cobbleston genser til mannen
sjal til nødhjelp prosjekt
Stripey lue

Mars 09
Sjal til nødhjelpsprosjekt
Hals
Kariusskjerf
Bryllupsvotter

April 09
2 par sokker
babybukse
2 par Saartje`s babysko
Smekke

Mai
Musikk pulsvanter
Kariusskjer
kjærestevotter

Juni
Musikkpulsvanter
Baktusskjerf

Juli
Baktusskjerf
Musikkpulsvanter
Pulsvanter av rester
Body
Hatt

August
Lappeteppe i høstfarger
Vest fra feminin strikk

September
43 små engler
Vest fra boken strikk i en fei

Oktober
Beanie med en vri
Pannebånd
Pip pip sitteunderlag
Ullbukse str 8-10 år

November
3 Isskrapevotter
2 kjøkkenkluter

Desmber
6 kjøkkenkluter
kjole til meg selv
pip pip sitteunderlag
Lykke i skogen votter
Isskrapevott
Vinflaskeveske

Julegavene som ble gitt bort

Det gikk tregt å komme igang med gavestrikkingen i år, men når jeg teller over alle gavene ble det jammen noen alikevel..




5 Isskrapevotter
2 pip pip sitteunderlag
1 par lommetøffler
8 kluter
1 par lykke i skogen votter
1 Vinveske

lørdag 19. desember 2009

17., 18. og 19 desember

Oi oi, dagene flyr vist fra meg uten at jeg får blogget. Det er travelt med advensttid, men nå er det ikke så mange dager igjen før ferie heldigvis.

Her er de 3 siste pakkene jeg har åpna! Herlig. maskemarkører, garn og sokkeoppskrift. Vennen min har vært flink. Jeg har ikke fått noe jeg har fra før, ihvertfall ikke mye av fra før. Herlig. Gleder meg til å åpne de siste pakkene.


Her går det i julegaver for tiden. I dag ble endelig lykke i skogen vottene mine ferdige, og det har også blitt strikka enda en kjøkkenklut. Ellers er endel pakker pakket inn. Håper å få tatt meg en tur å levere ut noen i morgen :)



onsdag 16. desember 2009

15. og 16. desember

Adventskalender er kjempe koselig, og jeg har fått så mye kjekt! I går fikk jeg maskestoppere, i dag fikk jeg oppskrift på skjerf. Toppers :) Nå skal vi straks gjøre oss klar for årets julekonsert! Carola holder konsert i Ulsteinvik i dag og i morgen, og vi har bilett i kveld. Hurra :)


mandag 14. desember 2009

14. desember

Det er utrolig kjekt med en kalendervenn som handler på nett. Har fått mange nyttige strikkedupeditter :) Denne gangen var det to tellere. Genialt!

søndag 13. desember 2009

13. desemer

I dagens kalendergave var det en oppskrift på pulsvanter. Herlig!!

I går fikk jeg et flerfarget lilla garn. Har ikke prøvd det før, så det gleder jeg meg til. Det har blitt litt lite oppdateringer i det siste. Her kommer bilde av de andre gavene jeg ikke har fått blogget. Boka er ikke en kalendergave, men en gave fra en taknemlig mamma i bygda her. Den lå bare plutslig i postkassa mi, er ikke jeg heldig vel? :)



lørdag 12. desember 2009

Kjolen er ferdig!!!


Hurra, kjolen er ferdig! Var ferdig 30 min før vi reiste i 40 årsdag i går.
Jeg er så fornøyd. Dette er nok det største prosjektet mitt, og at jeg faktisk har strikka noe så stort ensfarga må jeg si jeg er litt imponert over. Nå gleder jeg meg til å bruke kjolen masse frammover

10, 11 og 12 desember

Oi, her ble det plutselig bloggpause.. Og jeg har åpna 3 pakker siden sist. Torsdag fikk jeg 3 maskeholdere i forskjellige størrelser. Genialt! Fredag fikk jeg pepelakris. Nam! og i dag fikk jeg et lilla flerfarga garn. Bilde kommer etterhvert, men tusen takk min hemmeligejulevenn :)

onsdag 9. desember 2009

9. desember

I dagens kalenderpakke lå dette nydelige lillagarnet. Vet ikke hva slags garn det er, for det hadde ikke noen merkelapp, men det kan kanskje min kalendervenn fortelle meg etterhvert. Et supert garn var det ihvertfall :) Jeg har fått en pakke til i dag, men den har jeg bestilt og betalt selv. I mange år nå har jeg ønsket meg Simon sin julekalender, men jeg har ikke funnet noen som selger den. Men her for noen fager siden så jeg den på en blogg, og da fikk jeg også et tips om hvor jeg kunne få tak i den. Hurra. Så nå skal jeg kose meg med engelen Ariels juleforberedelser fram mot jul :)

tirsdag 8. desember 2009

8. desember

I dagens kalendergave var det en pakke med vepsebol, drops med bruspulver! Nam, jeg elsker surt godt, så for at jeg ikke skal spise dem opp med en gang har jeg latt engelen min påsse på dem for meg. Den holder dem under armen..

mandag 7. desember 2009

7. desember

I dag var det to pose te i kalenderpakken min, og et nytt hint. Dagens hint var at hun drev kaffebar fram til november 2009. :)
Jeg har fri i dag og koser meg hjemme med en te og julemusikk. Akkurat nå er det Ole Paus sin Jul i skippergata som står på. En av mine julefavoritter.
Ta deg gjerne tid til å se dette klippet der Ole paus forteller om Josef og synger deilig er jorden. Jeg lar meg røre av dette.

søndag 6. desember 2009

6. desember

... og jeg er ikke lenger LysVåken, faktisk er jeg en smule trøtt, men jeg har hatt et fantastisk døgn på overnatting i kirka sammen med 20 herlige 5. klassinger. Vi har vært over og under de fleste kirkebenkene, vi har dansa og ledd, sett film og spist pizza og prøvd å sove litt på en madrass midt i kirkerommet. Sånne dager elsker jeg jobben min!

Vel hjemme igjen, lå dagens kalenderpakke å ventet på meg. Se dette herlige garnet da :)

lørdag 5. desember 2009

5. desember

Jeg har en kalendervenn som har vet hva jeg liker :) I dagens pakke var det en av Snella og Petronellas fantastiske knapper! En katteknapp. Fantastisk. Tusen takk!!! I dag blir det ikke tid til så mye handarbeid. Jeg holder på å forberede meg til Lys våken i kirka. Det kommer 20 femteklassinger til kirka nå i ettermiddag og skal være der til etter gudstjenesten i morgen. Så vi skal altså overnatte i kirken. Men før vi skal sove skal vi leke, synge, spise pizza og se film. :)

fredag 4. desember 2009

4. Desember

I dag var det flettepinner i kalenderen min. Supert! Jeg har masse pinner, men ingen slike.
Tusen takk til min hemmelige julevenn :)
Duken pinnene ligger på er min fantastiske adventsduk som jeg fikk av min gode venninne Heidi for noen år siden. Jeg er så glad i den duken. Er den ikke fin vel? Se så fin jakke jeg har fått. Det er Torunn med den fantastiske bloggen hvorfor ikke som har strikket den til meg. Riktignok viste ho ikke at det var jeg som skulle få den, for jeg vant den inne på bloggen hennes, men nå er den min. Heldige meg! Hva skjer foresten, jeg har jo masse vinnerlykke for tiden. Jeg må ha vært veldig snill i det siste.


torsdag 3. desember 2009

3. desember

Ny dag, ny kalenderpakke :) Det er så kjekt!
I dag fikk jeg et nytt hint om hvem pakken er i fra, og så fikk jeg noen søte små knapper.

Boken var ikke i kalenderen, den har jeg hatt noen år nå, og er en del av adventen min. Som dere hanskje har skjønt viser jeg ikke bare frem pakkene jeg får, jeg har også en plan om å vise en liten førjulsting fra hus eller hverdagen min hver dag fram mot jul. Denne boka, og et par adventsbøker til ble ryddet ned fra loftet i går, sammen med endel andre adventsting (som dere skjønner er jeg noen dager på etterskudd her..adventspynten ble henta fra lofte først i går..) Jeg syns det er kjekt med et lite pusterom i disse førjulstider, og som kirkelig arbeider er det viktig med litt påfyll, ikke bare stress og tusenvis av oppgaver.

onsdag 2. desember 2009

2. desember

Det er så fint med bloggbilder, for de forteller bare den sannheten jeg vil den skal fortelle.. Hvordan resten av kjøkkenet ser ut forteller historien ingen ting om...


Det dette bildet forteller er at jeg fikk lilla t-lys i dagens kalenderpakke, og at jeg har strikket meg en lilla kjøkkenklut. Tevannet er på kok, og nå skal jeg sette meg ned å kose meg med en kopp julete og litt blogglesing.


Denne flotte awarden fikk jeg av hunnipunni. Tusen takk :) Det er alltid koselig å få, selv om jeg ikke alltid er like flink å blogge den, og sende den videre.

Det er så mange flotte bloggdamer jeg kunne ha gitt denne til, og det er nesten skummelt å velge ut noen, men denne gangen har jeg lyst å gi den til Hagebø, en ganske ny blogg fra ei flott dame. I morgen og torsdagene fram mot jul åpner hun saudegarden med salg og oppleving på programmet. Jeg håper jeg skal få meg en tur dit en av disse torsdagene.

Og så vil jeg gi den til dubedåre, en fantastisk blogg jeg henter mye inspirasjon i :)

tirsdag 1. desember 2009

1. Desember


Endelig er 1. desember her, og det er tid for å åpne første pakken i adventskalenderen fra min julevenn på NSF. I dag fikk jeg dette lilla nøstet med Milk & Honey garn. Jeg gleder meg til å strikke noe av det :)

Jeg har vinnerlykke

Dette flotte garnet fikk jeg av Tove.
Ho hadde jubileum, jeg la igjen en hilsen og ble en av de heldige vinnerene.Er jeg ikke heldig vel? :) TUSEN TAKK Tove!


Novemberfavorittene

Også denne måneden har jeg gitt stjerner i google leseren. Her er novemberfavorittene mine:

Muffin, er såå verdt å besøke! Er det noe denne damen ikke kan? Hun syr, strikker og lager de flotteste mønster, og hun maler. Favoritten akkurat nå må være den fantastiske juleduken hennes.

Monstermønster, er en blogg jeg har fulgt lenge, og som jeg vet mange følger, har du ikke alt besøk henne, gjør det! Jeg liker, bildene, måten hun skriver på, og prosjektene hennes, sjekk disse tigervottene f.eks

Ordentlige bleier, lager de mest fantastiske monsterbukser!!