mandag 25. januar 2010

Nesten ikke til å tro...

... engleløperen min er endelig ferdig!
Jeg strikket halve løperen til jul 2008 og begynte på den igjen i romjula 2009. En litt krunglete duk å strikke, så det har bare blitt strikka litt nå og da..

Duken er strikket med ullteppegarn. Det gikk med 240 gr garn.

fredag 15. januar 2010

Endelig noe ferdigstrikket

Det har gått tregt med strikkingen i januar, men et par dager på kateketsamling fikk fart på pinnene. Fikk strikket ferdig Januarlua på NSF månedens lue, og så fikk jeg strikket et baktusskjerf. Baktusskjerf: 100 gr Noro garn. Et spennende japansk garn med 45% silke, 45 % kid mohair og 10% ull. Skjerfet er strikket på pinne nr 3Jacques Cousteau- lue: 76 gr Sisu maskinvaskbar. Strikket med dobbel tråd på pinne nr 3.
Jeg la opp 100 masker, og den passer flott til meg.

Alt garnet er tatt fra lageret mitt

mandag 4. januar 2010

Treg start på 2010.


Det går tregt med strikkinga for tiden. Strikker noen pinner på engleduken min innimellom, men den er litt krunglete, med så mange nøster, så jeg er ikke så gira, men jeg har bestemt meg for at den må bli ferdig nå før jeg får legge den vekk igjen.. Jeg starta jo på den før jul 08..

Siden jeg ikke strikker så masse blir det ikke blogga så mye her inne heller, men jeg blogger litt i den andre bloggen min, så besøk gjerne den her