søndag 31. oktober 2010

Still light tunika!!

Her er mitt nyeste prosjekt. Denne har du sikkert sett på mange andre blogger allerede, men her er da min. Jeg gleder meg til å bruke denne, tror jeg kommer til å bruke denne masse!
Det er en Still light tunika, strikket med arwetta. I nakken har jeg en snella og petronellaknapp med teksten unik <3

lørdag 23. oktober 2010

Lillesøsterkjole og sokker

Jeg ble tante til ei jente på onsdag. bonus-lillebroren min som fikk ei jente. De har en gutt fra før, så da tenkte jeg det passet fint å strikke lillesøster kjole til henne. Hadde litt garn igjen, så da ble det et par sokker til også.

Oppskrift: Lillesøsterkjole
Garn: Arwetta
Farge: rødkløver
Vekt: 70 gr

torsdag 7. oktober 2010

Intuitive

Jeg har strikket to intuitive luer i garnet Lerke. 52% Merino og 48% bommul er helt perfekt til dette prosjektet, siden de skal brukes av kreftsyke barn, og da skal jo helst ikke luene klø.
Håper disse luene kan glede noen i en ellers tøff hverdag.

Oppskriften finner du her
Som dere kanskje ser av bildet kan luen brukes på begge sider, og med og uten brettekant.

lørdag 2. oktober 2010

Nyhetspakke og lue til kreftsyke barn

I dag kom det pakke fra nyhetsklubben til strikk innom. Det er alltid like spennede å se hvilke herligheter som dukker opp. I dag var det to nøster av 50 gr med Fin fra Du store alpakka. Det er 50% babyalpakka og 50% silke. og to nøster av 50 gr Indulgenche cascadegarn. 70 % superfin alpakka og 30 % angora. Herlig og mykt garn.
Ellers har jeg tatt en liten kjolepause for å strikke noen luer til kreftsyke barn. Det er ikke jeg som har satt igang dette prosjektet, jeg bare er med å bidra. Ideen fikk jeg på bloggen til Elisabeth, jeg anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes. Kanskje vil du også hjelpe til med ei lue eller to?
Min første lue til dette prosjektet er en intuitive lue i lerke garnet fra dalegarn. Det er 52% merinoull og 48% bommul. Mykt og godt, og kløfritt garn. Perfekt til dette prosjektet.