mandag 27. januar 2014

Hjerteglede

 Disse sokkene fra Bitta begynte jeg på for lenge siden, den gangen de var et sokkemysterium på facebookgruppa til Bitta. Av en eller annen grunn ble de ikke gjort ferdig, sannsynligvis fordi jeg hadde for mye annet på pinnene..
Sist mandag leita jeg de fram igjen, og har brukt denne uka på å gjøre de ferdig. De er strikket i Arwetta og fabel. Det er et utrolig vakkert sokkemønster med mye fine detaljer. Dessverre er de litt for store til min smale fot, så de går nok i gavekassa.


lørdag 18. januar 2014

Lille gåsunge fra Rare Rusk


Prosjekt nr 2 i 2014 er ferdigstikket. Dette også med garn fra lageret. Denne gangen drops alpakka. 


Vesten heter Lille gåsunge og er en Rare Rusk oppskrift.
Det er første gang jeg strikker den, men sannsynligvis ikke siste
 Jeg har strikket den i størrelse 1-2 år.
Vesten er petrolblå. Det var skikkelig vanskelig å få til å få den rette fargen på bildene.
Jeg syns nok fargen er litt mer grønn i virkeligheten.

fredag 10. januar 2014

Årets første prosjekt: Hverdagsjakke

I familien nr 1- 2014 sto oppskriften på pinneguri sin hverdagsjakke. Den bare måtte jeg ha, så bladet ble kjøpt, og garn ble leitet fram fra lageret (jeg hadde jo ikke tid til å vente til jeg fikk kjøpt noe annet) Så da ble jakka i svart Ullteppegarn og regnbuefarget Teksrena. Det gikk tilsammen med ca 250 gr garn.

Når jakka var ferdig strikka var det tid for knapper. Jeg fant ikke mange nok like knapper i lageret, så da gikk jeg for knapper i alle farger. 
jakka har vært ferdig siden tirsdag. Jeg har ventet med å blogge den fordi jeg hadde en plan om å komme med ut i dagslys å få tatt noen bilder.. men dagslys er det vist bare når jeg er på jobb..
Kanskje kommer det noen nye bilder etterhvert..