søndag 28. september 2008

Jakka er ferdig!

Endelig er jakka ferdig. Den har blitt liggende litt. Gjorde den nesten ferdig på mandag, og så prøvde jeg den, og mista litt motivasjonen. Garnet er helt fantastisk mykt og godt, og modellen er fin, men jeg er litt usikker på om fargene er helt mine.. Vurderer å finne noen andre som kan bruke den..
Jakka er strikket med merino extra fine og cotton viscose fra garnstudio. Oppskriften finner du her: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=105&d_id=13&lang=no

7 kommentarer:

 1. Den var nydelig! Og eg syns den kledde deg skikkelig godt.

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke ja, kjempefine farger man du hadde kanskje kledt enda bedre en i varmere farger. Du kan jo selge den da vet du, den er definitivt flott nok til å bli lønnsom:-D

  SvarSlett
 3. Fin jakke! Synes du kledde den jeg. :o)

  SvarSlett
 4. Flott jakke (nå fikk jeg enda litt mer lyst til å strikke den) og fargene var fine! synes du kledde den jeg, men man skal jo føle seg vel i det også.. :)

  SvarSlett
 5. Jakken var absolutt nydelig =) Så om du bestemmer deg for at du ikke liker den,så er det nok en som sikkert blir veldig glad for å få den ;) Den ville jo blitt en skikkelig flott julegave da f.eks. =)

  SvarSlett
 6. En skikkelig flott jakke. Fargene var nydelige. Hvis du har et skjerf i varme farger til f.eks så kanskje det fiffer litt ekstra opp.Og jakken satt godt på deg. :)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)