mandag 27. oktober 2008

Nydelig mønster, men...

Ikke alle prosjekt blir like vellykka.. Jeg må vist lære meg å sjekke strikkefasthet osv. Har lenge sett på Randi K design sin sommerfugllue og tenkt at jeg skulle strikke den. I dag har jeg gjort det, om mønsteret er HELT NYDELIG, men luen ble så alt for stor...

Nå ligger lua i vaskemaskina til toving, så får vi se om den blir brukelig da.. Hvis ikke er det bare å strikke på nytt, for lua er kjempe flott.

Mønsteret finner dere gratis her: http://in-my-mothers-name.blogspott.com/Ja, da har lua vært i maskina, og det ble en liten hatt gitt... Får se om jeg kjenner ei lita jente som kan bruke den kanskje...

5 kommentarer:

 1. Virkelig nydelig mønster. Og stilig med de fargene sammen. Kjedelig at den ble for stor da :/ Men er spent på hvordan den ser ut etter toving... :) Ha en fin kveld..

  SvarSlett
 2. Den ser no ut som å fungere fint som hatt :)
  Eg er veldig skeptisk til toving, fordi ting har ein tendens til å enten bli veeeldig små eller heilt ubruklege (men det er når eg prøver, du har tydeligvis taket på det).. :)

  SvarSlett
 3. Den ble fin synes jeg!
  Min passet til meg, men jeg har hørt at dersom den strikkes stramt, over mønsteret, så kan den bli litt liten..
  Så det varierer vel fra person til person..

  SvarSlett
 4. Trist at den ble for liten når den kom ut av maskinen, men tenker den som hatten nå passer til blir fornøyd :-) Den var jo kjempelekker.
  Du får strikke en ny til deg selv ;-)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)