torsdag 18. juni 2009

Jeg strikker da litt..Det blir ikke strikka så mye for tiden, eller ihvertfall bare i perioder, men sist uke var jeg på tur og kurs, og da ble det strikka litt.. Jeg strikka et par musikkpulsvanter, og er begynt på neste par. Det ferdigstrikka paret er allerede gitt bort til søskenbarnet mitt som ble kofirmert på søndag, og så er jeg begynt på et bakusskjerf, faktisk har jeg strikka halve skjerfet to ganger, var kommet over halveis før jeg fant ut at; jo det blir for kort og for bredt, så jeg tok opp igjen alt, og gjorde om på hvor ofre jeg økte.. nå blir det bra, og jeg gleder meg til å vise dere det, for nå har jeg strikket et kariuskjerf og et baktusskjerf med samme garnet, og de blir så forskjellige :)

Her er detaljer av begge sjala/skjerfa. Det er samme garnet, men se hvor forskjellige de er i glattstrikk og rillestrikk.

6 kommentarer:

 1. De er så fine de pulsvarmerene:-) Blir ikke så mye strikking på meg heller for tiden, men når man først har tid så blir det da ekstra kos:-)

  SvarSlett
 2. Dei er så flotte dei pulsvarmerne der, spennande å få sjå sjala dine:)

  SvarSlett
 3. Trur eg må lage fleire eksemplar av dei pulsvarmarane eg også. Gler meg til å sjå sjala ferdige!

  SvarSlett
 4. Blir spennende å se sjalene ferdige - jammen seer de ut til å bli forskjellige. Musikkvantene ble fine - jeg vil også strikke flere av dem.

  SvarSlett
 5. De pulsvarmerne var RÅ, kjempe kule :D

  SvarSlett
 6. kjempefine pulsvarmere ja!
  Og stilig med de to skjerfene, er virkelig stor forskjell med forskjellige teknikker, har vel tenkt på det før men stilig likevel å se det så tydelig:-)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)