mandag 4. januar 2010

Treg start på 2010.


Det går tregt med strikkinga for tiden. Strikker noen pinner på engleduken min innimellom, men den er litt krunglete, med så mange nøster, så jeg er ikke så gira, men jeg har bestemt meg for at den må bli ferdig nå før jeg får legge den vekk igjen.. Jeg starta jo på den før jul 08..

Siden jeg ikke strikker så masse blir det ikke blogga så mye her inne heller, men jeg blogger litt i den andre bloggen min, så besøk gjerne den her

7 kommentarer:

 1. Eg prøvde å starte på denne eg òg, men eg slutta med det. Som du seier, kronglete.

  SvarSlett
 2. Så flink du er som har tatt ett skippertak på en UFO. Jeg heier på deg. Før du vet ordet av det er den ferdig :)

  SvarSlett
 3. Så flink du er. Det er fort gjort at det blir liggende om man starter på noe innimellom. Har flere ting liggende her som jeg startet på for over 1 år siden. Er heller ikke i siget med strikking akkurat nå, så jeg har en liten pause der. MEn lykke til med teppe. Blir fint da :o)

  SvarSlett
 4. Det var et utrolig spennende prosjekt du holder på med! Lykke til med ferdigstillelsen.

  SvarSlett
 5. Mykje flott du har produsert i 2009. Blir spennande å sjå prosjektet som du held på med ferdig. Lykke til!

  SvarSlett
 6. Det blir en kjempefin duk! Den tror jeg faktisk jeg har mønster på. Det er jo mye arbeid, så det tar sin tid. Ha en flott januaruke!

  SvarSlett
 7. Lykke til! ikke gi opp, men det er kanskje greit å tillate seg å strikke andre mer lystbetonte ting innimellom. Ha en fin helg, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)