mandag 15. februar 2010

to små prosjekter er ferdig..

.. babyjakka var ferdigstrikka,og har vært det lenge, den skulle bare monteres + hekles kant på.. og det er vel heklekanten som har gjort at den har blitt liggende i flere år, men nå er den endelig ferdig. Halsen ble strikket på vei til studieuke. Først var flyet mitt kanselert pga tekniske problemer, og så ble neste flyet forsinka pga snø, så da hadde jeg god tid til å strikke på flyet. Halsen er strikket av 100 gr eskimo
Det ble strikket litt mens jeg var student også, men det kan jeg vise en annen dag..

8 kommentarer:

 1. Så flotte små produkter. Veldig fint med litt smått man kan ta med seg på turer. Og veldig kjekt å ha et strikkearbeid med når det blir venting.

  SvarSlett
 2. Så fin jakka ble - det er jo ofte den siste finpussen som tar lengst tid. Håndarbeid er bra som et middel til å gjøre venting litt mindre irriterende.

  SvarSlett
 3. Så søt en jakke. Varme og glade farger. Heklekanten var fin:) KJenner meg igjen i detta at arbeidet kan bli liggende en stund. Har selv en babygenser jeg startet på for 5 år siden. Har igjen å brodere på et mønster + strikke rundt kantene..
  Så flink du er som får produktene ferdig. :D

  SvarSlett
 4. Flott babyjakke i glade farger:)

  SvarSlett
 5. Hei! Nydeleg babyjakke! Kom til å tenkje på at eg kjøpte nokre isskraper eit år, nett for å strikke vott på dei. Hmmm...merkeleg korleis ting vert lagt vekk... Får sjå på det ein annan dag! Fint at du satte pris på hjartet. Klem

  SvarSlett
 6. Så søt jakke! Og godt å ha med strikketøy når en er på reise, det gjør venting og kanselerte fly litt mer levelig (og av og til helt ok!).

  Ha en fin strikkedag!

  SvarSlett
 7. Nydeleg lita jakke med friske fine fargar.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)