tirsdag 20. april 2010

Boleroen er ferdigstrikket

Boleroen er ferdigstrikket. Nå håper jeg bare den passer til ho som skal ha den, hvis ikke beholder jeg den selv og strikker en ny til henne. Fort og greit strikk dette her. Boleroen er strikket mrd Easy fra Sandnesgarn. Oppskriften fant jeg i sreikkeboka jeg fikk til bursdagen min. Andre plagget jeg strikker fra den nå. Boka heter strikk i en fei. flott motestrikk på tykke pinner.


16 kommentarer:

 1. Den var knallfin, Beate!
  Du er så flink!

  SvarSlett
 2. For en flott bloero, veldig fint fall.
  den var fin til deg også den:-)

  SvarSlett
 3. En slik fikk jeg i julegave forrige jul, og jeg ELSKER den, den er helt himmelsk god og varm, også er den veldig lekker :D Kanskje jeg må strikke en jeg også så jeg får to ;)

  SvarSlett
 4. Først av alt: Tusen takk for awarden!
  Jeg setter veldig stor pris på omtanken og at du skriver så gode ord om bloggen min. Takk også for at du tenkte på meg og ønsket å gi den videre til nettopp meg.
  Men jeg har satt opp en liten gadget på bloggen min om at jeg ønsker at den skal være award og utfordringsfri, den har du sikkert ikke lagt merke til:) Jeg ønsker en blogg fri for awarder og utfordringer fordi jeg noen ganger synes at det blir for mye for meg og at det tar for mange krefter og tid med videresending og slikt, og det er vanskelig å velge ut noen som fortjener det mer enn andre. Det er så mange blogger som fortjener awarder og din blogg kunne gjerne fått en av meg:)
  Jeg synes dette er vanskelig for jeg ønsker ikke å være verken vrang eller utakknemlig, men jeg ønsker selv å velge det stoffet som skal fylle sidene i min blogg.
  Nå håper jeg inderlig at du ikke tar dette ille opp, jeg ønsker ikke å fornærme noen og slett ikke deg, men jeg velger altså å ikke skrive om awarden på bloggen min - men igjen TUSEN TAKK for at du tenkte på meg.
  Det er jo kommunikasjonen mellom oss bloggere jeg setter så stor pris på, og det er jo nettopp derfor jeg blogger. Kommentarene betyr uendelig mye for meg - både de jeg får og de jeg sender. Bloggen hadde slett ikke vært den samme uten kommentarer så jeg håper inderlig du ikke lar være med å skrive kommentarer i bloggen min.

  koppene dine var morsomme og flotte! Jeg laget noen slike kopper for en stund siden, men de ble slett ikke så fine som dine. Jeg må nok øve meg mer for å få det til.
  Boleroen var også fin. Hun blir nok godt fornøyd hun som skal få denne:)
  Av og til er det godt med noe som går litt kjapt unna!

  Phuuu - nå trykker jeg på knappen og sender dette til deg og håper på det beste!!!

  SvarSlett
 5. Knallfin jakke. Den var utrolig tøff bak på ryggen. tviler ikke på at man holder varmen med denne.

  SvarSlett
 6. Nydelig! Ser skikkelig deilig ut å ha på og :)

  SvarSlett
 7. Så flott!!! Fin farge, passer til både sommer og vinter.

  SvarSlett
 8. Åååhh den var kjempeflott ;o)

  SvarSlett
 9. Nydeleg!!! Kjempeflink du er! Den boka har eg og, men den er på utlån til søstra mi. Trur jammen meg at eg må be om å få den tilbake snart. ;) Flott gåve du har fått og kjempefine koppar du har teikna på! Heldige dei som får dei. Ønskjer deg ei fortsatt fin og kreativ veke.

  SvarSlett
 10. Den boleroen er bare utrolig flott !!
  Må kanskje få tak i den boken jeg :)
  Koppene dine ble forresten veldig kule. Den prestekoppen var nok kollegaen din glad for, skikkelig kul !!

  SvarSlett
 11. Hvor er det en smuk bolero du har strikket, jeg er sikker på, at modtageren bliver meget glad for den.Jeg er helt misundelig på den flotte natur du er omgivet af :-))

  SvarSlett
 12. Kjempefin ser varm og god ut:))

  SvarSlett
 13. Aldeles Nydelig!!!!

  mvh Aina på Hakallegarden

  SvarSlett
 14. Kjmepefin bolero. Tror jeg titter i den boka neste gang jeg stikker innom en bokbutikk, takk for tipset.

  Hilsen
  Annelive

  SvarSlett
 15. Heisann
  Så flott bolero! Og jeg som eeeelsker boleroer. Jeg sier alltid at de passer til ALT! ;)
  Jeg har den boka, jeg også, og der er det så mye fint. Den ene jakka inni der har jeg strikket 2 ganger, og det er en absolutt favoritt.
  Jeg synes du burde beholde den selv, jeg.....:)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)