søndag 7. november 2010

.

Etter at jeg var ferdig med Still Light tunikaen min har det gått litt tregt med strikkingen, jeg har lest en bok og gjort litt andre ting, men jeg har strikka to lilla kluter ihvertfall.. Ellers har jeg gjort ferdig et par prosjekter som bare har venta på å få festa tråder, bli blokka og sånn. Dette sjalet strikka jeg ferdig for noen uker siden. Forhåpentligvis det siste traveling woman sjalet på en stund.. Det er et kjekt sjal, men nå har jeg lyst å prøve noe nytt..det er jo tross alt det 7 sjalet med det mønsteret..

Denne smekka har vært ferdig lenge, bortsett fra at jeg ikke hadde festa trådene. Oppskriften på smekka fant jeg her. Er den ikke søt vel?11 kommentarer:

 1. Sjalet var flott i rødt også. Kjekt med slike kluter både til gaver og for og bruke selv. Smekken med pingvinen var kjempesøt:)

  SvarSlett
 2. Tunikaen din ble så fin!
  Og så mange sjal du har strikket! Jeg skjønner godt at du har behov for å gjøre noe annet nå. Kluter er så fint å gjøre sånn innimellom for alle trenger jo kluter og så krever de så lite å lage. De er takknemlige mellomromsfyll:))

  SvarSlett
 3. her var det mye fint. Du er jamen kreativ. Ønsker deg ei god og velsigna uke

  SvarSlett
 4. åååå, så mye fint du lager...... tror jeg må innom deg oftere, for her finner jeg insoirasjon...
  Ha en fin søndagskveld

  SvarSlett
 5. Kjempeflott, du lager så masse fint...Søt smekke:-)

  SvarSlett
 6. Kjempesøt smekke! Og sjalene er bare nydelige. Har bare laget et, jeg. Tror jeg må se nærmere på lueoppskriften til intuitive-lua. Ser ut som et greit innimellom-strikketøy.

  SvarSlett
 7. Fine kluter og smekke, og Traveling Woman er jo et flott sjal da. Men jeg kan være enig i at 7 stykker holder for en stund ja! :D

  SvarSlett
 8. Etter en så stor flott jobb som du hadde med tunikaen din så skjønner jeg at det er greit med noen mindre arbeider en tid. Men både kluter og sjal er jo flott! Lykke til videre!

  SvarSlett
 9. Kjekt med slike klutar. Flott farge. Nydeleg sjal, men eg skjønar at du vert lei etter 7 stk. ;) Eit flott babysmekke. Ønskjer deg ei fin helg.

  SvarSlett
 10. Så flott det røde sjalet blei, Beate =) Du er jammen effektiv i disse sjalene ;)

  Mamman min er vittig! Hun tok med seg sjalene mine på jobben for å "sjekket" markedet før messa. Og hun solgte fire stykker igår =)

  Håper du klarer å glede deg over førjulstiden! God klem til deg!

  SvarSlett
 11. VIlle berre seie takk for at du held meg varm om halsen i denne ufyselege kuldeperioden. Det deilege sjalet ditt er i bruk kvar dag, og er akkurat passeleg stort, mjukt og godt. Takk for at du brukte av tida di til å lage det til meg. Du er så snill og hjartevarm, og eg håpar du får ein mild og mjuk advent. Klem

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)