lørdag 20. august 2011

Nøstebarntunika

Ferien er over, og feriestrikket er gjort ferdig.
Denne tunikaen fra nøstebarn kommer til å bli god utover høsten!
Oppskriften fant jeg i nøstebarnboka, og garnet er nøstebarn sitt silkeullgarn.
Silkeull er foresten et garn jeg gjerne anbefaler. Så mykt og godt!!
Jeg syns tunikaen i boka var litt luftig, så jeg valgte å gå ned til pinne 4, og er godt fornøyd med det!
Det gikk med under 200 gr garn.

18 kommentarer:

 1. Så fin den vart!
  Eg er veldig glad i Nøstebarn-boka, og denne tunikaen er nok noko av det eg kjem til å strikka om ikkje så altfor lenge :)

  SvarSlett
 2. Der dukker den jo opp igjen, nøstebarntunikaen som jeg hadde gitt opp for en stund siden, for nå å gjenoppdage på den ene bloggen etter den andre, finere og deiligere for hver gang. Denne ser luksus ut, med silkeull og greier. Kos deg med den! Blir sikkert bare bedre og bedre i bruk. Fargen kler deg! (o:

  SvarSlett
 3. Det ble en kjempefin genser. Slike liker jeg også :-)

  Ønsker deg en fin lørdag
  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 4. Så fin tunika.Den kledde du godt og så flott farge du har valgt.

  SvarSlett
 5. Den ble kjempeflott! Ser god ut :)

  SvarSlett
 6. Kjempe flott ble den!Kledelig farge til deg, godt med en luftig tynn genser til og holde sommerkulden ute!

  SvarSlett
 7. Kjempefin tunika, den er sikkert veldig deilig i silkeull.

  SvarSlett
 8. Den ble fin, ja! :) Passet godt med det smykket til også!

  SvarSlett
 9. Nydelig tunika! Du kledde fargen skikkelig godt. Jeg har aldri prøvd det garnet, men det høres ut som deilig luksus! :)

  SvarSlett
 10. Kjempelekker tunika! Har sett på oppskriften mange ganger og er fristet. Silkeullen er nydelig. Har strikket et sjal i samme farge for en del år siden, og det er brukt i stykker omtrent. :)

  SvarSlett
 11. Veldig fin! Den frister veldig utover høsten, sånne tynne strikkeplagg erså anvendelig. Klarer bare ikke bestemme meg for garnvalg, silkeull, angoraull, Shetland soft, Tvinni, Nøstebarn. Duo....

  SvarSlett
 12. Veldig fin tunika og en nydelig farge:- ) Jeg var veldig glad i den jeg strikket til meg selv - men som jeg klarte å krympe til str. 4 år. Ble brukt masse av niesen min i fjor, da..

  SvarSlett
 13. Den ble flott! Jeg liker formen på den tunikaen, men jeg har hittil valgt den bort fordi den blir så gjennomsiktig. Men det var jo lurt å gjøre slik som du gjorde, å gå ned i pinnestørrelse. Da ble den mye tettere ser det ut som. Strikket du en mye større størrelse for å få den passe da?

  SvarSlett
 14. Nydelig!
  Jeg sitter akkurat nå å strikker barnegenser av silkeull fra Nøstebarn, det er et nytt bekjentskap for meg, men et fanatstisk nydelig garn. Det blir sikkert ikke siste gang jeg strikker av dette garnet.

  SvarSlett
 15. Tusen takk alle sammen! Jeg har allerede brukt den masse! Den var litt kjedelig å strikke, det var jo bare masse rettstrikk (og med tynnere pinner, måtte jeg ha en god del mer masker for å få riktig størrelse) men nå når den er ferdig er det såå verdt det. Og silkeullen er skikkelig deilig. Blir nok ikke siste gang jeg strikker med nøstebarn sitt silkeull

  SvarSlett
 16. Flott tunika! Har sett flere flotte eksemplarer, så en gang i ukjent fremtid må jeg nok prøve meg på denne. Men før det: Still light. På pinne 2,5. Det gåre treigt. Og babybuksa til nevøprosjektet må ferdigstilles før jeg kan fortsette.. *sukk* når skal jeg få tid til alle planene? ;)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)