torsdag 10. november 2011

Lilla dilla!

 Jeg har endelig fått tak i garn fra tulliball! To herlige hesper med nydelig lilla garn. Å som jeg gleder meg til å bruke disse til noe..
og så har jeg fått pakke fra myrte. Dette fiine sjalet + en leke til pus fikk jeg i byttegave for vottene under her. Heldige meg.

6 kommentarer:

 1. Å, så deilig du hadde det da!!
  Jeg har også en uteovn. Det er jo bar så hærlig :-)
  Og nydelig sjal :-)

  God helg til deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Så utruleg koseleg å sitte der. Heilt fantastisk! Nydeleg sjal du har fått og eit fantastisk flott garn. Eg har så lyst på TulliBall garn eg og, men sjølvsagt var eg bortreist då dei la ut nye nøster... Men, men...eg satsar på betre lykke neste gong. Ønskjer deg ei fin helg.

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har fått i litt tulliballgarn. Jeg har aldri prøvd det selv, men hører at folk skryter veldig av det. Nydelig farge fra en annen med lilla dilla :)

  SvarSlett
 4. "Mamma har dilla på lilla" sier ungene mine, i det siste har jeg måttet tvinge meg selv til å strikke og kjøpe klær til ungene i litt andre farger, for de er litt lei... - merkelig...

  Herlig sjal, må prøve meg på englemasker igjen jeg også... en gang... når jeg får tid... men de ble ikke så "fluffy" og fine sist jeg prøvde.

  SvarSlett
 5. Hvor ser det hyggeligt ud, dig siddende foran bålet og med en varm kop. Lækkert garn og meget smukt sjal.

  SvarSlett
 6. Så heldig du er! Garn i fra tulliball er noe jeg virkelig ønsker meg, men som jeg aldri har fått kjøpt. Og nydelig sjal:)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)