fredag 30. desember 2011

Merkelapper fra nominette

 For en tid tilbake kom nominette med et tilbud om å prøve merkelappene deres gratis. Tilbudet fikk vi gjennom forumet strikkeverden og det var de 10 første som svarte som fikk prøve gratis. Jeg var så heldig å være en av de. Jeg har lenge ønsket meg en merkelapp som var litt mindre personlig enn den jeg har hatt ei stund, så dette passet flott.
 Merkelappene kommer i metersvis, og må klippes opp etterhvert. Ser noen har nevnt at de kan rakne litt i siden, så jeg valgte å brette de litt inn før jeg sydde fast. Lappene er vevd som bånd, og har ingen skarpe kanter, det er noe av det beste med disse merkelappene syns jeg.
 Jeg liker lappene mine, men ser at jeg kanskje vil gjøre noe litt annerledes neste gang jeg bestiller. Syns disse lappene ble litt lange og smale, så neste gang blir det nok to linjer med skrift. (Og ikke to motiv ved siden av skriften.. jeg har klippet bort et bilde av strikkepinner og garn på båndet her for at det ikke skulle bli alt for langt..) Jeg var nok litt rask med å bestemme meg når jeg bestilte denne gangen, men det er jo bare min egen feil..
Syns det var mange greie valgmuligheter på disse merkelappene. Du kan også få laget eget pakkebånd osv, så jeg anbefaler deg absolutt å ta en titt!

Merkelappen er satt på noen grytekluter som ble gitt bort til jul. To sett med grytekluter strikka jeg.
Oppskriften er fra Garnstudio, garnet også..

Garn: 2,5 nøste Eskimo
Mønster: Garnstudio- du finner den Her 

2 kommentarer:

  1. Lovely stars!
    have you a happy new year!

    SvarSlett
  2. Koselige grytekluter, Beate! Og fine merkelapper!
    Håper du får en koselig nyttårsfeiring =)

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)