lørdag 18. februar 2012

Se hva jeg har fått meg!!!

Hurra! Var innom krukkehuset å henta denne i dag. Var så heldig å få kjøpe en gjennom Aina på hakkalegarden! Og det beste var at jeg ikke trengte betale mer en 500 kr.

6 kommentarer:

 1. HELDIGE DU.....
  Skulle gjerne hatt en slik jeg og, men tror ikke jeg har plass ....
  Fin lørdagskveld til deg

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ! Den var både fin og praktisk! Ein slik skulle eg gjerne hatt, men helst etter at eg har "krympa" litt, så prøvedokka og verkelegheita samsvarer litt meir.... :) God helg! AM i Solflekken

  SvarSlett
 3. Artig "dukke"! Kan vel brukes til "pynt" når den ikke er i bruk også, om man liker den stilen (jeg er ikke så veldig inni dette med interiør, men det har garantert et navn). Men Blaze ser litt skeptisk ut?

  SvarSlett
 4. Den var supersmart. Slik skulle jeg gjerne hatt!

  SvarSlett
 5. Ville bare ønske deg en kjempefin helg Beate!! :) Klem Elizabet

  SvarSlett
 6. Så heldig du er! Jeg skulle også gjerne hatt en sånn byste.. Men før det må jeg nok ha bedre plass..

  Du har nok rett, Still lighten kan nok bli en favoritt. Brukte den for første gang i går, og bortsett fra at det var litt varmt (sånn går det når man bruker hele vinteren på å bli ferdig), så blir jeg bare mer og mer fornøyd. Jeg har allerede begynt å tenke på hvilke farger jeg skulle strikket i om jeg skal lage en til.. hihi

  Men før jeg strikker en SL til så må jeg prøve meg på Nøstebarntunikaen. Og før den så må jeg strikke ferdig Hjertejakka mi og sikkert noe småtterir til.. Så jeg går nok ikke tom for planer i hvertfall.

  Det var forresten en morsomt bilde av katten med cottage cheese-snø i den andre bloggen. Synes i grunn det er greit at Max er korthåret.. ;)

  Håper du får en super helg! :D

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)