søndag 21. april 2013

Arne & Carlos- Håndarbeid for hagen!

Det er dårlig med blogging, og dårlig med strikking for tiden. Klargjøring av hus for salg, rydding og pakking tar mye av tiden for tiden. Men det betyr ikke at jeg ikke søker strikke-inspirasjon. For en tid tilbake kom Arne & Carlos sin hagebok dumpende ned i postkassen min, og jeg må si jeg ELSKER den.

Her i hus har verken dukkeboka eller julekuleboka fristet noe særlig, men da denne var månedens bok i hobbyklubben viste jeg med en gang at denne boka måtte jeg bare ha.

I første omgang blir det nok strikket blomstergryteunderlag, og så ser jeg for meg en blomsterpotte med sommerblomster, strikket bie og litt hageredskaper ved inngangspartiet i nye-huset.

Vil du vite mer om boka kan du se her  

4 kommentarer:

 1. Jeg har det som deg, de andre bøkene fristet ikke like mye som denne. Jeg har startet på et resterilleteppe og kanskje blir det noe annet fra boken senere.

  SvarSlett
 2. Denne boka har jeg også lyst på. Ser ut til å være mye fint i den. Flere bloggere har skrytt av den også noe som gjør den enda mer fristende.

  SvarSlett
 3. Enig med deg at denne boken frister mere enn de to andre. Ønsker deg lykke til med det du styrer med. La meg til som følger hos deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hmmmmmm så mye fint!! JA den boken frister ;)

  Det er give away inne hos meg ;) Bli med!!

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)