søndag 4. januar 2015

Strikkeåret 2014

Strikkeåret 2014 har vært et bra år. Ser at jeg ikke har vært veldig flink til å notere ned ting om det jeg har strikket i år, det må være et mål for 2015 å bli flinkere til å notere mengde garn, hvilket garn, hvilke pinnenr osv. Men en optelling viser iver 30 ting som er blitt ferdig (av stort og smått)

x

4 plagg til voksne er blitt ferdig. 2 hverdagsjakker til meg selv, et skjørt fra pickles, (Det bruker jeg masse) og bladjakka fra dikt i masker. Den er bare gjort ferdig i 2014. Det er mange mange år siden jeg begynte på den. Men nå er den ferdig, og gitt bort til den flotte damen som det hele tiden har vært meninga at skulle få den.(Det er faktisk jakke nr 2 av det mønsteret jeg har strikka)


x

Barnestrikk er nok den store vinneren dette året. Hele 14 ting er det blitt. Ikke verst, når en ikke har egne barn å strikke til.  (Hurra for tantebarn og vennebarn en kan strikke til) Mange gaver er det blitt. Lang bilferie i sommer ble brukt til å strikke julegaver.

Lene Holme Samsøe er uten tvil den som har stått for de fleste oppskriftene på barnestrikk dette året. Investeringen i heftene hennes med baby og barnestrikk var absolutt en god investering. Bellamønsteret er det som har blitt strikka flest ganger, i forskjellige varianter (jakke, topp, kjole og tunika) Men prikkejakkene er nok mine favoritter.

Rare rusk sine fine lille gåsunge vester er det blitt to av. Luen fra KlompeLompe er jeg ganske sikker på at det blir fler av. Barnegenseren har jeg ikke noen oppskrift på, det måtte jeg lage selv etter inspirasjon fra et bilde av en voksengenser. (sannsynligvis en kjøpegenser) Tror kanskje den genseren må få et eget blogginnlegg etterhvert.


Ellers har det blitt strikket noen sokker (Takk Bitta for alle de fine oppskriftene, både på sokker og kluter) votter, (Det blir det flere av i 2015 tror jeg) og lue og hals. (Har strikket en blå lue og en lilla hals til, men de ble sendt avgårde uten å bli tatt bilde av.) og ellers er det blitt strikka noen kluter ikke har blitt registrert desverre.


 2014 har vært et fint strikkeår, og strikkeåret 2015 er godt igang med kofte og votter på pinnene. :)
Takk for følget så langt til dere som fortsatt følger bloggen min. Regner med det blir litt blogging i 2015 også. (selv om raverly og instagram (beatemora) nok er mer oppdatert)

10 kommentarer:

 1. Utrolig mye fint i år! Jatakk til inspirasjonsinnlegg om guttegenseren, den gjorde seg med de enkle, grafiske linjene.

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har strikket. Godt nytt hobbyår.

  SvarSlett
 3. Så mye fint du strikket i 2014!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har strikket. Jeg er spesielt inspirert av alle barneplaggene. Jeg har også heftene du har, men dessverre har jeg fått strikket så lite fra dem. Godt nytt strikkeår!

  SvarSlett
 5. Flott produksjon! Favorittene mine er prikkejakkene, veldig fine farger sammen!

  SvarSlett
 6. Kjempeproduksjon! Masse fint!

  SvarSlett
 7. Er så imponert over alt du får til. Jeg kan ikke strikke så mye som et skjerf en gang! Kanonfine plagg :) Så sender jeg en god klem og håper du har det bra, Beate. Ønsker deg en fin ny uke. klem klem

  SvarSlett
 8. Eine schöne handgemachte, sehr mag sie!

  SvarSlett
 9. These artifacts Terrific pretty good, where can I buy?

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)