søndag 22. mai 2016

Vil du hjelpe å strikke sitteunderlag til Stine Sofie senteret?

Den siste måneden har jeg strikket sitteunderlag fra boken "Strikk unike sitteunderlag", og det har vært utrolig kjekt! Ekstra kjekt har det vært fordi jeg ikke strikker dem til meg selv.
Jeg har hele tiden hatt en plan om at de kanskje kunne brukes på det nye
"Stine Sofie senteret- nasjonalt senter for mestring og livsglede".

I går sendte jeg bilde til Ada Sofie Austegard, leder i Stine Sofie stiftesen og spurte om hun ville ha dem, og det vil hun gjerne!
Det kommer til å være 15-20 barn på hvert kurs, i tillegg til familie. Å strikke sitteunderlag til barna skal jeg klare, men hvor kult hadde det ikke vært om der var morsomme sitteunderlag til hele gjengen, når de skal ut på tur? Derfor lurer jeg på om det er noen der ute som har lyst å hjelpe meg å strikke? For 60-80 sitteunderlag er kanskje litt mange for meg å lage.

Vi skal til Grimstad i begynnelsen av Juli, og da tenker jeg å levere mine sitteunderlag.
Men det kommer ikke barn på senteret før i August, så vi har litt tid på oss.
Jeg blir kjempeglad om DU har lyst å hjelpe meg med dette prosjektet!

Trenger du litt inspirasjon, sjekk facebookgruppen eller Strikk unike sitteunderlag sin instagramkonto. Det finnes utrolig mange morsomme sitteunderlag!


Verdens første livsglede og mestringssenter for voldutsatte barn åpner for kurs fra august 2016. 
Stine Sofie Senteret er et mestringssenter for voldsutsatte barn og unge (0-18 år), deres trygge omsorgspersoner samt søsken.
Senteret ligger i Grimstad kommune og tilbyr seks dagers kursopphold med fokus på mestring og glede for hele familien. Her vil dere møte andre i lignende situasjon og sammen skape gode opplevelser i trygge rammer. Dere vil utvikle gode verktøy for hvordan best mulig håndtere en vanskelig situasjon, med fokus på økt mestring i hverdagen. Viktigst av alt er at barn som har opplevd vold eller seksuelle overgrep får en uke med glede og latter!
Senteret ligger i nydelige sjønære omgivelser, og er tilrettelagt for å gi deltakerne utfordringer, mestring, lek og rock & roll. Omgivelsene gir unike muligheter for gode opplevelser, spennende utflukter og minner for livet.
Og du, om du ikke alt er barnerettsfadder synes jeg du skal melde deg som det. Det koster bare 200 kr i måneden! Les mer her


1 kommentar:

  1. Så flotte sitteunderlag! Og fantastisk at det finnes et slikt tilbud som det senteret. Håper du får inn mange sitteunderlag!

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)