fredag 9. mai 2008

Jeg fant denne hos http://fjallblommansblandning.blogg.se/ som hadde funne den hos http://papirkurven.blogspot.com/ og nå har jeg lagt den inn på bloggen min. På den måten sprer det seg, og det blir mange som får en oppmerksomhet i posten etterhvert.

Alle kan være med, kun 3 krav skal oppfylles :
1. Du skal ha egen blogg, så du også kan spre budskapet.
2. Du skal ha lysten til å glede andre.
3. Du skal sende dine egne 3 hjemmelagede gaver avsted innen de neste 365 dagene.
De første 3, som skriver til meg på dette innlegget, blir dem som innen ett år får tilsendt en hjemmelaget gavefra meg! Jeg vet ikke hva gaven vil bli ennå, og det er ikke sikkert du vil motta den verken i morgen eller i neste uke. Men jeg lover deg at du skal motta den i løpet av de neste 365 dagene. Det eneste jeg ønsker at du skal gjøre for meg er at du gir det samme løfte i din egen blogg.Så om du har lyst til å være med, så legg igjen en komentar, gjerne med mailadresse slik at jeg kan nå deg. Håper på tre kommentarer . Det blir spennende å lage gaver!!!

2 kommentarer:

 1. hei
  oiiiiiiiiiiiiiiii jeg ble den første å skrive til deg i bloggen,jippiiiiiiiiii,flott blogg
  mange hilsninger din nettbyvenn marie53
  mailadressen
  mariehelen53@gmail.com

  SvarSlett
 2. hei denne har jeg satt inn i min blogg for en stund siden.. herlig ikke sant, får liksom nye venner på denne måten...så da ble jeg nr. 2 hos deg... takk også for kommentar i min blogg...

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)