tirsdag 20. mai 2008

Lappeteppe


Jeg skulle aldri strikke lappeteppe.. nå har jeg plutselig en plan om 3 stk.. ja ja, vi får se hvor mye det blir. Har ihvertfall strikka en lapp i dag, og kjøpt garn til 4 andre lapper.
Dette skal bli et teppe til en gutt, det andre teppet skal være til ei jente. Det siste teppet skal jeg ha selv, men det skal jeg skrive om i en egen blogg.

4 kommentarer:

 1. Jammen har du prosjekter. lappetepper er jo ikke akkurat små heller. Blir moro å se hvordan teppet utvikler seg etterhvert som det kommer flere lapper til.

  SvarSlett
 2. Jeg har tenkt at dette skal være sånn innimellom andre prosjekter prosjekt. Tykt garn ( Topp til tå, gjestal garn) og pinne nr 7 så det går ganske fort da heligvis :)

  SvarSlett
 3. Herlige farger.

  SvarSlett
 4. Hei, jeg er en jente som har strikket ett lappeteppe på skolen som ett prosjekt. Det er ikke bare at vi skal strikke å lage ett fint produkt, men vi skal også ha en teori del og der skal jeg velge meg en disigner innefor tekstil som bruker noen av de teknikkene jeg selv har valgt og så skal vi drøfte og virkningen av disse. jeg strikker rett, men jeg lurer på om jeg kan bruke deg som designer og evt om du kunne skrive mere om deg selv og strikkingen din, tekkniker +++. På forhånd takk.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)