torsdag 13. november 2008

Julekort og pakkelapper

Jeg klarer ikke kutte ut strikkinga, men jeg strikker mindre. Armene er igrunnen bra, men jeg er litt forsiktig alikevel.. I kveld har jeg laget noen julekort og pakkelapper. Vært på en liten shoppingtur i dag..


5 kommentarer:

 1. Godt å sjå at du ikke har mist motet!
  Julelapper og kort er noe som trengs nå... og at du lager dem sjøl gjør det hele mye artigere...
  God nattklem.

  SvarSlett
 2. Hei igjen... kom just heim fra en liten vaskejobb jeg har her...
  Te og knekkebrød inntatt og skal ut igjen å hente sønnedatra mi på skola, så rett i barnehagen og hente bror hennes, før Ole kommer heim og har med sin biologiske mor. Blir koselig. Alle de blir sammen med oss i helga. Men tid til strikking skal det bli. Jeg gav beskjed til mora hans Ole, at ho måtte ha med strikketøy. Sist ho var her fikk ho pinne rog garn hos meg, så da hadde vi det hyggelig sammen. Har fått mange sms der ho forteller hva ho har laga. ARTIG!
  Elles har jeg så mye ferdiggjorte ting som INGEN har sett, så jeg må lage et stort innlegg med ånne prosjekter... men løperen har jeg ikke starta på. Har ikke hatt tid. Og faktisk venta jeg på at jeg skulle få noen siste tips hos deg :) ..kanskje ang 40 eller 60 grader og sånn....
  Jaja, når e starte på den, så skal det gå fort, da skal alt annet legges vekk. Jeg var aldri sånn før, at jeg hadde mange ting på gang samtidig. Men nå har jeg lyst til masssssse, derfor det blir sånn. Ønsker deg god helg. Må ta brøddeigen .. Klem og god bedring.

  SvarSlett
 3. Ah, så søte de var! Hjemmelagde pakkelapper er så koselig:) Og ikke minst, imponerende. Jeg har ei tante som legger så mye arbeid i det, hun lager helt ny stil hvert år:)

  SvarSlett
 4. Kjedelig med vondt i armene, men er nok lurt å hvile ja. Har også hatt scenebetennelse, og det er ikke noe gøy.
  Så fine kort du har laget. Jeg blir så imponert over alt du får til å lage. Kos deg i helgen..

  SvarSlett
 5. Supersøte lapper og kort! =)

  God helg! =)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)