tirsdag 11. november 2008

Kan det bli for mye strikking??

Hode og hjerte, og strikkelysten sier helt klart, og høyt og tydelig NEI, men armen min er vist ikke helt enig. Jeg er redd det er en begynnende senebetennelse på gang, så jeg må vel prøve å roe ned strikkingen noen dager, men det er jammen ikke lett!
Gode tips om hva jeg kan gjøre for at det fort skal bli bra igjen motas med takk :)

4 kommentarer:

 1. Holde armene i ro er vel det beste tipset... :)
  Mamma strikka masse før, men kan ikke lenger pga armene... :(

  SvarSlett
 2. Aller helst dra til fysioterapeut før det blir verre, synes jeg:) Andre ting: Hold armene i ro så mye som mulig, unngå alle tunge løft og alle bevegelser som anstrenger eller gjør vondt så langt det er mulig. Tøy så mye som mulig; fysioterapeuten min sa at all tøying er bra, ikke vær redd for å skade noe. Fint å hver tøyestilling i minst 30 sekunder, gjerne ett minutt, for å få ordentlig effekt:) Fysioterapeuten sa kulde kan hjelpe, varme gjorde det en del verre for meg. Om det er fryktelig vondt; Zon gel funka bra som smertestillende, men kan kun brukes ei uke. Om du bruker armene veldig mye i jobb, kan det kanskje være lurt å få ei sykmelding en liten periode, for å hindre at det blir verre? Kjipt nå, men lurt på sikt. Spør legen hva han/hun synes?

  (Det ble visst langt, dette:P)

  SvarSlett
 3. Kjipt... *trøsteklem*

  Jeg ville sjekka med helsekosten nær deg om de selger gurkemeie. Det regnes som naturens kortison, og gir effekt mot betennelser uten bivirkning. God bedring! =)

  SvarSlett
 4. Stakkars deg.... og no trur du sikkert at E har en glup ide til korsen du ska bi fort bra igjen, men d har e ikkje... Derimot så ha e prøvd korsen d e med senebetennels. Då e snakka mæ fysoterapauten, sport han så lurt..."STREKKA DU MYKKJE?"
  Då sa e at han berre sku gå, e visst korsen e sku bi bra. Ette ei stund uten strekking, så vart e no beire og bra telslutt!
  Spent på løparn, om du ha gjort meir mæ deinn?

  Inntil videre, så har e berre et forslag.Ta deg en god spasertur og bi kald i kinnan!..så går du heim og kok deg varm te, fyr i ovn og kos deg mæ ei god bok!
  God bedringsklem.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)