onsdag 22. april 2009

Saartje’s babysko


Har du sett noe så nusselig? Lette å strikke var de, og søte er de. Dessuten var det herlig å strikke noe som ble fort ferdig. Jeg er allerede klar til å begynne på det neste paret.Oppskriften finner du her. En norsk oversettelse finner du her.

Sist uke ble det føtt en liten gutt og en liten jente inn i vennefamilien. Kristin og Arve fikk en gutt på torsdag og Heidi og Sigbjørn ei jente på fredag. Gratulerer, og velkommen til verden dere søte små. Gleder meg til å treffe dere!

12 kommentarer:

 1. Ah, så søte! Og gratulerer til vennene dine:)

  SvarSlett
 2. Riktig nydelige var desse babyskoene!! Ha ei fin veke:)

  SvarSlett
 3. Så nusselige de var. Jeg sitter og å strikker babyting, kanskje dette hadde vært noe å bruke rester på:-) Skjønne var de!!!

  SvarSlett
 4. Å, så nusselige:) Slike må jeg nok lage en dag.. Ha ei fin uke videre:)

  SvarSlett
 5. Hei Beate
  Du lager så fantastisk mye flott, er smugleser av bloggen din - kjempefin:) og "gammeltante" til lille Isak i Volda...... var og beskuet vidunderet i går - han er KJEMPESØT!!!!!!!!
  Ha en fantastisk dag videre.....;)

  SvarSlett
 6. Så søte og så lekre farger du har valgt!

  SvarSlett
 7. Her var det mye fint og nytt siden sist jeg var her:-) Nusselige babysko - og så mye deilig, flott garn du har fått:-)
  Tøft med besøk av Holy Riders - jeg kjører mc selv, og nå framover er det en flott tid for sånt. Artig at konfirmanter får møte alle sider ved kristendommen i sin forberedelse. Har selv konfirmant, og synes det er et flott opplegg her:-)
  Ha en koselig dag!

  SvarSlett
 8. Disse "skoene" er så søte. God helg! :)

  SvarSlett
 9. Disse var bare supersøte. HA en fin uke

  SvarSlett
 10. Flotte babysko. Takk for lenke til norsk oppskrift:-)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)