torsdag 23. april 2009

Søte, grønne, små og en awardJeg har strikket et par til, og jeg føler meg ganske sikker på at det blir fler av disse.

Se de søte små husknappene mine foresten :)


Jeg har fått en awars. Jeg har fått den en gang før, men jeg blir like glad hver gang. Det er utrolig kjekt at noen liker bloggen min. Denne gangen fikk jeg den av Cantabile. Hør hva hun skriver i bloggen sin: "Det er som sagt mange eg kunne ha plukka ut, men eg har vald ut tre bloggar eg er innom så og seie dagleg, og som gjer meg glad kvar gong dei kjem med noko nytt :) Så til dykk - fordi de fortener det!"

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."

Det er så mange flotte blogger der ute. Jeg blir inspirert og glad av å ta meg en runde i bloggverden, og listen over blogger jeg besøker er etterhvert blitt lang. Så hvordan velger en egentlig noen å gi den videre til? Dere kunne ha fått den alle, men jeg gir den denne gangen videre til

http://galadrielshobbyblogg.blogspirit.com/

http://hespetre.blogspot.com/

http://olavas.blogspot.com/

http://solhag.blogspot.com/

http://bloggsberg.evanette.com/

http://sommerfuglensverden.blogspot.com/

Dette er alle blogger som inspirerer meg, og som nå ligger i mappen vakre og inspirerende blogger

5 kommentarer:

 1. Så søte babysko!
  Tusen takk fo kjempehyggelig award!
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Kjempefine, var de. Tror jeg må gå inn å hente oppskrifta og lage et par, jeg holder på med babyjakke til ei venninne av datra mi.
  Lue og sokker hadde vært bra å legge ved.

  Takk for kommentar!
  God helg!

  SvarSlett
 3. Der sa du det. Korleis veljer ein eigentleg? Det er jo så mykje bra der ute i bloggverda!

  Og dei babyskoa; HERLIG!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Tusen takk for awarden..., kjempemorsom å få...., jeg er desverre ikke så veldig flink til å gi sånne videre...*blush*..., men takk anyway.

  De babyskoene er aldeles nydelige..., nesten så jeg får lyst til å strikke noen...:O)

  Ha en fin weekend!

  SvarSlett
 5. Nydelige sko og fargen var helt i min gate. Tusen takk for awarden - så koselig å bli satt pris på. Har vært uten nettforbindelse en stund, så jeg så den ikke før nå.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)