onsdag 2. desember 2009

2. desember

Det er så fint med bloggbilder, for de forteller bare den sannheten jeg vil den skal fortelle.. Hvordan resten av kjøkkenet ser ut forteller historien ingen ting om...


Det dette bildet forteller er at jeg fikk lilla t-lys i dagens kalenderpakke, og at jeg har strikket meg en lilla kjøkkenklut. Tevannet er på kok, og nå skal jeg sette meg ned å kose meg med en kopp julete og litt blogglesing.


Denne flotte awarden fikk jeg av hunnipunni. Tusen takk :) Det er alltid koselig å få, selv om jeg ikke alltid er like flink å blogge den, og sende den videre.

Det er så mange flotte bloggdamer jeg kunne ha gitt denne til, og det er nesten skummelt å velge ut noen, men denne gangen har jeg lyst å gi den til Hagebø, en ganske ny blogg fra ei flott dame. I morgen og torsdagene fram mot jul åpner hun saudegarden med salg og oppleving på programmet. Jeg håper jeg skal få meg en tur dit en av disse torsdagene.

Og så vil jeg gi den til dubedåre, en fantastisk blogg jeg henter mye inspirasjon i :)

5 kommentarer:

 1. En god 3.desember ønskes deg i dag. KOselig med lilla på kjøkkenet, og fin fin kjøkkenklut:)

  SvarSlett
 2. Kjære deg! Tusen takk! Eg veit ikkje korleis ein gjer slikt, men det må eg lære ein annan gong. No må eg springe... Igjen, TUSEN TAKK! Klem

  SvarSlett
 3. Flott bilde! Det er viktig å kose seg i adventstida også, ikke bare fyke omkring for å rekke alt mulig før jul :)

  SvarSlett
 4. Artig med adventskalender, og fint at du skriver litt om andre førjulsting også :-) Håper du får en kjempefin advent :-)Lilla kjøkkenklut var forresten en veldig god idé.

  SvarSlett
 5. Flott lillafarger på den kluten din! Hvilket garn har du brukt?

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)