onsdag 9. desember 2009

9. desember

I dagens kalenderpakke lå dette nydelige lillagarnet. Vet ikke hva slags garn det er, for det hadde ikke noen merkelapp, men det kan kanskje min kalendervenn fortelle meg etterhvert. Et supert garn var det ihvertfall :) Jeg har fått en pakke til i dag, men den har jeg bestilt og betalt selv. I mange år nå har jeg ønsket meg Simon sin julekalender, men jeg har ikke funnet noen som selger den. Men her for noen fager siden så jeg den på en blogg, og da fikk jeg også et tips om hvor jeg kunne få tak i den. Hurra. Så nå skal jeg kose meg med engelen Ariels juleforberedelser fram mot jul :)

4 kommentarer:

 1. Så spennende det høres ut å få slike kalendergaver. Er det slik at du skal forsøke å finne ut hvem som er din kalendervenn av bloggerne. Høres supert ut. Kos deg med juleforberedlser.

  SvarSlett
 2. Kjære Beate! Eg blir soooo grådig imponert over alt du har føre deg på bloggen. Du rekk soooo mykje. Flinke deg! Kjekt å lese at det gjekk sist helg. Var litt spent på ei kjelle so me kjenner...men det såg ut til at dei kosa seg då avisa var på besøk... Du er bra flink med barn og unge! Og du har ein heilt spesiell evne til å preike. Du er konkret og kort, og får sagt soooo mykje bra på kort tid. Dette burde fleire lære av... Lukke til i jobben og på bloggen! Klem

  SvarSlett
 3. Så mye fint du får i kalenderen din !!! Er koselig å følge med på den :) Jeg blir veldig fristet til å være med neste år.
  Ha en finfin dag i morgen :)

  SvarSlett
 4. Hvor fikk du kjøpt Simon sin julekalender?

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)