søndag 26. desember 2010

Julegaver strikket og gitt bort jula 2010

Jeg syns ikke jeg har fått strikket så mange julegaver i år, men når jeg ser hva jeg gav bort ble det jo litt alikevel.
Nå gleder jeg meg til å begynne på noen nye prosjekter, og så lurer jeg på om jeg kanskje må være litt flinkere å strikke julegaver iløpet av hele året i 2011.. den siste julegaven ble nemlig gitt bort i dag..
Det meste av dette er blogga før, men Still Light tunika nr 2 har jeg ikke kunnet blogge, for lillesøster følger med på bloggen min. Nå har hun fått den, og hun sier den passer, så da håper jeg hun får mye glede av den!

Det andre prosjektet som ikke er blogget enda, er denne halsen. Den er strikket i økologisk ullgarn fra Jarbogarn. Det fikk jeg i nyhetsklubben for lenge siden, du kan se det her

9 kommentarer:

 1. Synes du har fått laget mange og veldig flotte julegaver. Flott produksjon!

  SvarSlett
 2. Så mycket du har stickat, och fina alster. Den tunikan är ju fantastisk. Vilken tur din syster har som har dig :)

  SvarSlett
 3. Nydelige gaver! Og hvilken god ide å samle de på denne måten i et innlegg ! Fortsatt god jul!

  SvarSlett
 4. Så masse flotte julegaver du har laga, ha ei fortsatt god jul:))

  SvarSlett
 5. Åhh, så mye flott du har strikket og gitt bort i julegave... :O) Syns du hadde laget veldig mye jeg. Men jeg tror også jeg skal starte julegaveproduksjonen i januar til neste år... :O)

  Ønsker deg en fortsatt fin jul og et kreativt godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Mange flotte julegaver du har laget. Jeg har også tenkt å prøve strikke litt underveis til neste år. Ble litt mange på slutten.Ønsker deg et godt nytt år

  SvarSlett
 7. Å, jeg blir så glad av de små Snella og Petronella-detaljene dine, og "elsket"-knappen må jo være en av de fineste av dem alle.

  SvarSlett
 8. Så utrolig mye fint du har gitt bort til jul. Håper alle er kjempefornøyde.

  SvarSlett
 9. Lillesøster må være verdens heldigste! Tenk å ha en storesøster som strikker en så nydelig tunika til seg, da gitt, og så med en "elsket" knapp på! Det må ha vært julas høydepunkt. Du er jammen snill! (o:

  Godt å se at du også fikk noe strikket til jul, noen tror at vi strikkere ike trenger eller ønsker oss andres strikkegaver, men jeg syns i alle fall det er kjempestas å få! Vi som strikker selv vet jo å sette ekstra pris på at noen har lagt ned masse jobb i å strikke noe til akkurat oss! Både jeg og ungene fikk nydelige strikka-luer og sydde toalettmapper i år, herlig! (o:

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)