tirsdag 28. desember 2010

Rolige dager, og litt julegodt

Mmm.. sitter her i soffaen og drikker te fra den kjempesøte koppen jeg vant inne hos Bo foto og design tidligere i desember. Er den ikke fin vel?

Det er deilig med late feriedager. Jeg sitter her med data, strikketøy og litt godt å spise på. Akkurat nå koser jeg med et stykke av denne marsipangrisen med delfiakake inni. Det er en juletradisjon i familien min, og omtrent det eneste jeg har laga av julekaker i år.
Men den er ikke det eneste jeg har laget. Lille julaften heiv jeg meg rundt å laget gaver til noen gode venner. Saften ble tatt opp fra frysen. Det er geitramssaften jeg lagde i sommer, og så er det marsipankjeks med sjokolade og tranebær.

Kjeksa er veldig enkle og veldig gode. Jeg kjøpte ferdig marsipan. (pass på å få en med mye mandler i..) Så hakket jeg opp hvit og mørk sjokolade og tørkede tranebær som jeg kjøpte en pose av på butikken. Jeg blanda alt sammen, og trillet marsipanen til ei pølse, før jeg delte den opp i passelige biter og stekte den i 7-8 min på 200 gr.3 kommentarer:

 1. Saft av Geiterams?? det hørtes virkelig spennende ut!
  Får man lov å mase om oppskrift? ;)

  SvarSlett
 2. Ser nå at den har du jo lagt ut i den andre bloggen ;) gjett om dette skal røves til sommern ;)

  SvarSlett
 3. Jeg savner grisen... får prøve meg på en sånn en selv neste år tror jeg... :)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)