onsdag 21. september 2011

Genser i bruk!


I vinter strikket jeg space invader genser til ei godjente! Jeg har blogget om den flere ganger, men Guro var ikke hjemme den dagen jeg leverte fra meg genseren, så jeg har ikke fått tatt noen bilder med genseren på. I dag var jeg på Ten Sing med kake og is til de kjekke ungdomene mine, og der var genseren i bruk. Det er et dårlig mobilbilde, men det var alt jeg hadde :)

8 kommentarer:

 1. Er ikke det den beste tilbakemeldingen en kan få, å se strikkaplaggene man har gitt bort i bruk? Sånn helt plutselig, i hverdagen? Flott genser! Til og med min totalt klesuinteresserte bror har oppdaget space-Marius, så det spørs on jeg har en oppgave forann meg...

  SvarSlett
 2. Gode minner fra Tensing her i gården :) Veldig moro å se actionbilde av genseren!

  SvarSlett
 3. Det er så godt å se det man har strikket bli brukt! Og genseren er jo kjempefin, så jeg skjønner at den blir brukt, ja! :)

  SvarSlett
 4. Nydeleg gensar!! Og så er det SÅ kjekt å sjå når ting er i bruk. Tante og onkelbarna her brukar det eg strikkar, og så er det så kjekt når ein kollega brukte ein jakke eg strikka til sonen deira på han då dei tok bileta til takkekorta, og veninner som sender mobilbileter av kleda på babyane deira. Det er alltid kjekt å sjå at ting vert bruka! Flotte sjal du har strikka og. Nydelege fargar.

  SvarSlett
 5. Ja, veldig kjekt med strikk som er frivillig i bruk :)

  SvarSlett
 6. Veldig tøff genser :) gøy å få sett den i bruk.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)