fredag 2. desember 2011

Kjøkkensett og 2. luke i kalenderen


Jeg har strikket et sett med gryteunderlag, grytekluter, håndkle og klut i forskjellige lillafarger. Et skikkelig adventsett, eller et sett for folk med dilla på lilla, sånn som jeg har.. dessverre skal jeg ikke ha dette selv, men jeg håper det faller i smak hos de som skal ha det.

Gryteunderlaget er strikket av to nøster eskimo og oppskriften finner du her.
Håndkle, gryteklut og klut er strikket med Paris. Oppskriften finner du her Ellers har jeg åpnet pakke to i den fine kalenderen min, og fikk denne fine roseknappen!

9 kommentarer:

 1. Stilig gryteunderlag! Takk for link til oppskrift, det var jommen noe jeg fikk lyst til å teste.

  SvarSlett
 2. Herlig kjøkkensett! Det gryteunderlaget så veldig spennende ut, jeg er på full fart for å sjekke ut oppskrifta! Takk for inspirasjon, igjen og igjen.

  Knappen var lekker!

  SvarSlett
 3. Åh så flotte gryteunderlag :)

  SvarSlett
 4. Nydeleg kjøkkensett!! Gryteunderlaga vart nydeleg i lilla. Eg har strikka slike raude no til jul, men trur jammen meg eg må strikke nokre lilla og og gi vekk til neste år. ;) Ønskjer deg i fin adventstid og så må du kose deg med kalendaren. ;)

  SvarSlett
 5. Hei, jeg bare titter innom deg igjen, jeg, for å si tusen takk for hyggelig kommentar hos meg ( som alltid), og for å ønske deg en strålende førjul. Og en god og rolig jul om kun få dager.

  Klem

  SvarSlett
 6. Hi Beate, i wish you a Merry X-mas and a successful 2012.

  Many greets :o)

  SvarSlett
 7. Åh så lekkert! Og så snill du er som gir det bort i stedet for å beholde det, jeg hadde nok måttet lage dobbelt sett ;)

  SvarSlett
 8. Så lekre farger du har strikket julegavene i.. Heldige de som fikk disse!
  Godt nytt år til deg!

  SvarSlett
 9. Det gryteunderlaget har jeg siklet på før - nå skal jeg gjøre alvor av å prøve det selv, for dette ble virkelig lekkert!

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)