tirsdag 15. september 2009

30, rik på gode venner og flotte gaver

Å bli 30 var kjekt. Først og fremst var det kjekt fordi det var en god undskyldning for å samle gode venner til en liten fest. Jeg er heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg.

Jeg har kost meg lenge med forberedelsene til denne festen. Forberedelsene har bl.annet vært å strikke 43 små engler som ble brukt til gaver til gjestene, sammen med et sjokoladehjerte med et godord på. De 3-4 siste ukene har jeg strikket engler. 2-3 engler nesten hver dag.. Godt å være ferdig nå, men kjekt å kunne gi en engel til alle englene mine :)

Jeg fikk utrolig masse flotte gaver! Hudpleieprodukter, spa, penger, bøker, smykker, blomster, engler, gavekort, garn, strikkebøker osv. Utrolig mye fint rett og slett.
Her ser dere noe av det jeg fikk. Det flotte teppet er det tanten min som har laget :)

7 kommentarer:

 1. For en flott fest du laget for vennene dine. Og så hyggelig det må ha vært å få en slik fin gave fra deg. Ser du har fått en vannkarafel, de er veldig pene og praktiske.

  SvarSlett
 2. Det hørest ut som om at du har hatt ei flott feiring av dagen din!! Masse flotte gaver du har fått:)

  SvarSlett
 3. Så bra du hadde en vellykket bursdagsfeiring. Kjempe koselig å feire med sine nærmeste. Skikkelig koselig med englene og sjokoladen :)Fin måte å si at de rundt deg er verdsatt :) Så ut til at du også fikk kjempe mange fine gaver :)

  SvarSlett
 4. Først vil jeg si : Gratulerer så masse med overstått bursdag !!!! For en flott gest å strikke engler til alle gjestene dine !! Masse flotte gaver har du fått også . Det høres ut som en veldig vellykket feiring :)

  SvarSlett
 5. Så flott bordet ditt ble med fargerike og fine engler :) At dagen ble god og festen flott er veldig hyggelig å høre - alle bør ha en dag som er SIN! Vel overstått og takk for titten

  SvarSlett
 6. Ser ut som du har hatt ei flott feiring;)) Alle jenter trenger sånne dager;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen som var! Godt du kunne kose deg både med forberedelsene og festen.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)