mandag 21. september 2009

Nye prosjekter på pinnen

Etter at jeg ble ferdig med englekoret mitt har jeg noen strikkefrie dager, men nå er jeg igang igjen for fullt. Lørdag var jeg ute å kjøpte garn til to nye prosjekter, og jeg er igang med begge to..
Jeg kjøpte 14 nøster Schachenmayr nomotta Rheuma Thermal wolle
og 3 nøster av 100 gr Viking Eco- Alpaca garn. Egentlig skulle det være Alfa fra Sandnesgarn, men så hadde de ikke nok av fargen min inne, og så forelsket jeg meg i dette garnet. Noe så mykt og godt!!

Det ene prosjektet er en hvit strikkekjole til meg selv.. det kommer til å ta litt tid, selv om jeg håper jeg skal få den ferdig til jul.. Garnet er supertynt, men det strikkes med dobbelt garn, og på pinne 3,5 så da er det ikke så ille alikevel.. men siden det er et stort, hvit prosjekt uten de store utfordringene, må jeg ha noen småprosjekter vedsiden av.
Sånne prosjekter som blir fort ferdig. Så det første småprosjektet er en vest til meg, og så blir det vel litt julegaver på pinnene etterhvert..

Vesten har jeg sett flere her i bloggverden strikke, og da jeg oppdaget at det var oppskrift på den i strikkeboken jeg fikk til bursdagen (Strikk i en fei) min måtte jeg bare strikke den.

Var foresten i krabbeselskap på lørdag, hos noen som var i bursdagen min. Englene mine sto framme som pynt, og ei av de andre som var der i selskap har nå bestilt 8 engler til juletreet, så da er jeg vist ikke helt ferdig å strikke engler alikevell..

15 kommentarer:

 1. Imponerende! Gleder meg til å se både vest og kjole ferdig.

  Ha fortsatt en fin høst!

  SvarSlett
 2. Veldig fine prosjekter du har satt igang med nå :) Var vel litt godt å få noe større på pinnene etter englene :o)

  SvarSlett
 3. Fine klær du skal strikke. Er imponert over tålmodigheten din til å strikke en slik flott kjole.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått!
  Det var fine ting du var i gang med nå. Men å strikke en hel kjole er da ekstra godt gjort! Jeg tror jeg måtte hatt mange småting innimellom ellers hadde jeg blitt lei lenge før jeg kom halvveis.
  Det alpakka garnet så nydelig ut:)

  SvarSlett
 5. hei!
  Det er alltid så spennende å begynne på nye prosjekter. Det syns ihvertefall jeg. Ikke altid at alt blir ferdig, men...
  Både kjolen og vesten ser veldig fine ut, men enormt mye jobb på den kjolen da. Lykke til... :O)

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 6. Spennende og nydelige prosjekter du har på pinnene :)

  SvarSlett
 7. Litt av et prosjekt du begynt på, kjole!! men litt av gangen og det blir ferdig til slutt ( det har jg lært meg av å hekle sengetepper...). Sikkert greit å ha noe å bytte på med :) p.s dine engler var då så fine at jeg ikke blir det minste overrasket at du får bestillinger ;)

  SvarSlett
 8. ;-) Den kjolen kommer du nok til å bli veldig glad i :-))
  Jeg har strikket den i Dales babyull, og ble veldig fornøyd - bruker den faktisk ganske mye også.
  Vesten gleder jeg meg til å se ferdig,, har sett på den også jeg ;-)

  SvarSlett
 9. Så lekkert dette kommer til å bli:) Og så må jeg si jeg er imponert over alle englene du har strikket! Fine var de:)

  SvarSlett
 10. Den kjolen kommer til å bli nydelig - du er tøff som starter på en så stort prosjekt:-) Vet ikke om jeg hadde "orket" - hadde nok vært redd det skulle ende som UFO etter ei stund...
  Gratulerer med vel overstått bursdag! Og så fine gaver du har fått:-) Ja, det er godt med gode venner, og det skal man sette pris på.
  Ha ei nydelig uke - og kos deg med strikking og annet:-)

  SvarSlett
 11. Så utrolig masse flott garn du har fått tak i, og så mye flott du er i gang med. Spennende med flere prosjekter, og det trenger man av og til når noen prosjekter er store. Ønsker deg en fin uke videre

  SvarSlett
 12. Så nydelig kjole! Den vesten har jeg også tenkt å strikke... en gang...
  Så koselig at englene dine ble satt pris på. Sånt er stas!

  SvarSlett
 13. For en lekker kjole !! Jeg beundrer tålmodigheten din. Jeg orker ikke å strikke så store ting, foretrekker de små prosjektene. Vesten ser kjempekul ut, regner med den blir mye brukt når den er ferdig. Så vil jeg ønske deg en kjempeflott helg !!! Kos deg :)

  SvarSlett
 14. Kjempefine prosjekt du holder på med. Vi bor ikke langt unna hverandre - jeg på Hareid. kjekt med Sunnmøringer

  SvarSlett
 15. Så flink du er å strikke! Kjolen du holder på med ser bare helt nydelig ut på bildet. Skulle ønske jeg fikk til noe så komplisert :) Ser god ut å ha på også.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)