mandag 23. november 2009

Helgens produksjon

Disse juleklutene er strikket med sandens mandarin classic. Oppskriften på den med hjerte på har jeg fått hos Lille Rosin. den er bare så flott! Nesten for fin til å bruke spør du meg.
Den andre er en enkel oppskrift en rett og en vrang ene veien, og bare rett andre veien. Det blir fine og gode kluter.
Og så er jeg begynt å produsere isskrapevotter. 3 stk er ferdig nå, alle strikket med gjesdal sitt østlandsgarn + litt pusegarn. Det går med litt mer enn 50 gr garn. oppskriften fant jeg her

13 kommentarer:

 1. Så fine kluter, kjempe fin den du hadde fått oppskriften fra lille rosin, lekker :D

  SvarSlett
 2. Enig i at hjertekluten er nydelig, og uansett er hjemmelaget best, spør du meg ;)

  SvarSlett
 3. Superfine votter. Jeg ble så inspirert at jeg skal handle isskraper i morgen! Flott venninnegave, som i følge deg ser ut til å gå ganske fort unna!
  Kjempe fine farger på dem også! Men syes isskrapen fast etter toving da eller hvordan gjør du det?

  SvarSlett
 4. Hei! Ja er helt enig at hjertekluten nesten er for fin til vannklinet på kjøkkenet,men det er jo jul bare en gang i året og det behøver ikke spares på alt en lager heller.Flotte begge klutene i julefarge. Artige isskrapevotter du har strikket også,flott med pusegarnet. Ha en riktig fin uke:-))

  SvarSlett
 5. Så produktiv du har vært i helgen. Den kluten var skikkelig søt - og som du sier nesten litt for fin. Har aldri strikket isskrape, men det står på programmet før jul, tror jeg....

  SvarSlett
 6. HEI!
  Jeg har ikke fått fulgt opp bloggingen de siste ukene, hverken min egen eller andres blogg. Men gjett om jeg blei glad da jeg endelig fikk fulgt med på bloggen din igjen! Så mange fine innlegg du har skrevet siden sist! Kjolen din blir superfin, det er helt sikkert, håper den blir ferdig til jul! "I'm dreaming of a white christmas..." (o:

  Og hjertekluten var supersøt, har i grunnen aldri tenk på å ha egne julekluter, men fikk et umiddelbart behov for det nå kjenner jeg! Og så jeg som har røde detaljer på kjøkkenet i utgangspunktet! Om jeg blir like forelska i min egen klut som i din kan det godt hende den blir hengende til neste jul... (o:

  Ha en kreativ dag! Ikke stress med at du måå lage masse hjemmelagde gaver, sett heller pris på de du FÅR laget! Det gjør garantert mottagerene også!

  (o:

  SvarSlett
 7. Hei! Det var en fantstsik flott kjøkkenklut..., den bare må jeg strikke, fikk et akutt behov for det!

  Isskrapene er også veldig flotte, og det er jo noe de aller fleste kunne trenge!

  Ønsker deg en super kveld!

  SvarSlett
 8. Så flink du er. Superimponert. LIker å strikke jeg også, men dessverre ikke særlig talentfull... Er så mye vakkert strikk. Ha en strålende uke:)

  SvarSlett
 9. Heisann! Takk for koselig kommentar på bloggen min. Kjekt du var innom - så kom jeg meg hit!! Herlighet så masse fint du har laget!!! :)
  Likte spesielt godt sitteunderalget og isskrapevottene!!

  Ha en flott dag!!

  SvarSlett
 10. 'Ja her var mye fint !! Er enig med deg at den kluten til lille rosin er nesten for fin til å brukes :) Fikk lyst på sånn is-skrapevotte, så den blir satt på todo listen min. For det nærmer seg vel ubønnhørlig vinter enten jeg vill eller ikke.
  Ser også at du har fått julekalender !!! Gleder meg til å se hva du får i den jeg :D
  Skulle så gjerne vært med i noe sånt jeg og, men i år hadde jeg rett og slett ikke tid og kapasitet til å lage 24 overraskelser, men kanskje neste år. Så i år skal jeg kose meg med å følge med på din istedet :)
  Ha en flott uke videre !!

  SvarSlett
 11. Lekere, eksklusive kluter! Og isskrapevotter er så smart!

  SvarSlett
 12. Flotte isskrapevotter. Genial ide. Kos deg i adventstiden

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)