mandag 2. november 2009

Pulsvanter fra Hanne og nydelig duk fra svigermorHanne, fra Hannes Hage tryller fram den ene lekre tingen etter den andre, og disse vakre pulsvantene kjente jeg bare at jeg MÅTTE ha, så jeg løp inn i nettbutikken og kjøpte dem Takk Hanne, de er nydelige!!!

Å så må jeg bare vise dere den nydelig duken svigermor har laget til meg. Den er heklet og brodert, og den er så fin så fin, nesten for fin, i følge svigermor var det duken å dekke på med til biskopen, og jeg regner ikke med biskopen kommer hit på middag noen gang så... nei altså, så til fint har jeg ikke tenkt å ha den, det er jo ingen som har glede av den når den ligger i skapet.. Men jeg velger kanskje gjestene mine med omhu når jeg skal bruke den.10 kommentarer:

 1. Hei!
  Så koselig at du har linken til meg, jeg føler meg beæret! Så flott duk svigermor har laget til deg, den er alt for fin til bare å ligge i en skuff; bruk den!
  Pulsvarmerne til Hanne er kjempeflotte... :O)
  Fargen du valgte er helskjønne... :O)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. For ein nydelig duk du har fått, klart den må brukast ellers har du ingen glede av den!! Pulsvantene var lekre, ha ei fin veke:))

  SvarSlett
 3. For en praktfull duk. Wow, for et arbeid!
  Så kjekt at pulsvarmerne har kommet frem ,og at du er fornøyd, de ser veldig fine ut på hånden din. Ha en riktig god mandag!

  SvarSlett
 4. Wow for et arbeid og helt utrolig nydelig duk;)
  Kan forstå at du er redd for å flekke den til - men den må du bare bruke..Helt nydelig. Jeg hadde vært i "himmelen" om jeg hadde noe slikt;)

  Kan godt forstå at du falt for pulsvarmerne. De var lekker;) Ha en herlig kveld;)

  SvarSlett
 5. For en vakker duk! Velg gjestene med omhu, men ikke velg å ikke bruke duken. Slike gaver skal verdsettes ved å brukes med kjærlighet og omsorg :)

  Feiende flotte pulsvanter også - lekker farge :)

  SvarSlett
 6. Hanne er helt rå på pulsvanter. Nydelig duk du har fått av din svigermor. Ullbuksen ble også kjempe fin. Ønsker deg en fin kveld :)

  SvarSlett
 7. Heisan, jeg har faktisk også kjøpt meg et par pulsvanter fra Hverdagskos :o)

  Blir helt klam av å se den flotte duken, tenk å søle rødvin på den *hyyyyler* Nesten sånn at den bør henges i glass og ramme :o)

  Tittet gjennom blogglisten din, der var det mye spennende.

  Ha en fin kveld!
  Cosi

  SvarSlett
 8. Nydelege pulsvarmarar og duk!! Ullbuksa vart kjempeflott og god og varm for den som er så heldig å få bruke den! Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 9. Oi, skal si du er god på strikking! Jeg liker også godt å strikke (og hekle), men er nok mindre produktiv enn deg. Får komme innom her igjen for inspirasjon da! ; )

  SvarSlett
 10. Hei!
  Heldige deg som har fått brodert duk av svigermor di. Eg fekk sjølv ein flott hardangersaum-duk for nokre år sidan. Problemet mitt er at bordet ikkje passar til duken... Vonar du har bord til den:)
  Pulsvarmarane er nydeleg! Du har gjort eit kupp der:) Klem frå Anita

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)