søndag 19. juli 2009

Body i reheuma thermal woole

Da er bodyen ferdig. Tror denne skal bli god å ha på seg for en liten gutt når sommeren er over.Strikket med litt over50 gr Rhemua thermal volle. Et tynnt, mykt og godt garn.
En drøm å ha på seg vil jeg tro.
Å så må jeg bare vise dere de siste oppdateringene fra hagen. Jeg følger spent med på utviklingen hver dag, og nå må jeg vel snart kunne si at rosene mine blomstrer. Skulle ønske jeg kunne dele lukta med dere, disse dufter aldeles nydelig!


8 kommentarer:

 1. For en nydelig body;) Det er en heldig gutt som får dn;)

  SvarSlett
 2. Nydelig body, mottakeren er utrolig heldig.Syns det er artig med underveisbilder, så ser man at det ikke bare blir tryllet frem ;)

  SvarSlett
 3. Jeg får nesten litt ekstra lyst på barn av å se denne her, så veldig søt!

  SvarSlett
 4. det ble en flott body :) kommer nok til å varme godt den!!
  Rosene er flotte, kjenner lukten helt hit :))

  ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 5. Nydelig body ja, den ser riktig god og myk ut:-) Og de rosene der tror jeg min mor har hatt, i så fall er jeg helt enig, de lukter helt fantastisk:-D

  SvarSlett
 6. Jeg må finne frem strikkepinnene jeg og nå, ble tante til en liten gutt idag. En body kunne kanskje være noe, men vi får se. Jeg likte så godt din rose, har fått smak for oransje roser iår, jeg har alldeles for få. Din ser nydelig ut, med duft sier du, hva heter den?

  SvarSlett
 7. Må da være en suvert god body, kjempesøt! Og rosebilde ditt er praktfult!

  SvarSlett
 8. Det ble en kjempefin body. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i de "mutter"-knappene (hvis det er dét det er da :P), for de var utrolig tøffe! :)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)