søndag 26. juli 2009

Fin i formen utfordring

Fin i formen bloggen er en av mine nye favorittblogger. I dag er det en utfordring i den bloggen. Utfordringen er slik: Utfordringen til deg blir å plukke med et par blomster fra hagen eller grøftekanten, finne fram et par vaser, sette blomstene oppi og så bare nyte de vakre blomstene du har plukket. Det skulle ikke være så vanskelig! Er du heldig dufter kanskje blomstene dine herlig også. Ha en fin søndag! Og husk: "Den som gledes ved lite, har mye å være glad for."
Jeg elsker blomster, og duften av de orange rosene i hagen er helt himmelsk, så denne utfordringen var lett å ta. Dessuten har jeg mer glede av blomstene inne akkurat nå, for det er jo her jeg er, og siden jeg snart reiser på ferie kan jeg vel nyte noen av blomstene inne, for når jeg er tilbake fra ferie er nok disse blomstene ferdigblomstra, men forhåpentligvis er det nye blomstrer som blomstrer når jeg kommer hjem :)

Her er blomstene mine:

1 kommentar:

  1. Så hyggelig at du tok utfordringen! Og takk for dine fine ord:) Pene roser du har plukka! Får håpe det er flere ute i hagen etter at du har kommet hjem fra ferie.
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)