mandag 6. juli 2009

Hage, ferdigstrikket, nytt prosjekt, og en drøm..


Det skjer masse i hagen for tiden. Og jeg kjenner at jeg liker å ha en hage med blomster. Nå venter jeg på at de første rosene mine skal begynne å blomstre, ikke så lenge igjen nå ser det ut som.

Jeg har strikka enda et par av disse, det går fort og greit nå som mønsteret sitter i henda, eller i hode, eller hvor det er mønster sitter. Disse blir lagt i gaveboksen, hvem som skal få de vet jeg ikke enda. Det blir nok strikket fler etterhvert, men nå skal jeg gjøre ferdig noen ufoer, + strikke denne:

Neida, det er ikke til eget lager, den skal nok gis bort.
Når den er ferdig, og et par ufoer er ferdig, skal jeg belønne meg selv med denne kjolen her tror jeg.

Jeg falt for den, selv om den skal strikkes med tynt tynt garn, og er et stort prosjekt uten så mye utfordringer. Ikke et typisk meg strikk, men kjolen var så fin at den vil jeg ha :)

8 kommentarer:

 1. Hei Beate...
  Skulle inn å kommentere den gule lilja di, og spørre om du vet hva den heter, for vi har nemlig den på hytta...
  Men så er det NYTT innlegg.... artig!
  Så¨mye fint du lager. Jeg strikker bare sitteunderlag, som datra mi skal gi bort i bryllupsgaver.
  Fint Baktusskjerf også. Er ikke så glad i det garnet, men helt ok til skjerf. Syns det var mye skryt av det, med det samme det kom..

  Håper du får fin tur NESTE gang du skal ut med din kjære. Tåke er farlig, godt dere snudde. Nattaklem...

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har i hagen!! Den kjolen blir da snart ferdig hvis høsten er mørk og det er mye på TV. Tenk på den som to gensere istedet for et stort prosjekt så virker det mer overkommelig :)Jeg liker faktisk disse "store" prosjekten, blir jeg lei så legger jeg dem vekk en stund å gjør noe annet. Den kjolen var så absolutt stilig at det er verdt innsatsen. Selv har jeg dog litt for mye på ribbeina for å gå med slikt, dessværre...

  SvarSlett
 3. Å, den kjolen kommer til å bli fin! Og veldig varm og behagelig, ser det ut som:)

  SvarSlett
 4. Søt body du har tenkt å strikke. Kjolen så også kjempe deilig ut. Blir sikkert god å ha på utover høsten tenker jeg. Gleder meg til å se de ferdige produktene. Ønsker deg en fin dag :)

  SvarSlett
 5. Ja, det er herlig med blomster i hagen. Jeg liker å ha så mange blomster at jeg kan plukke buketter når jeg måtte ønske det. Det er så spennende å vente på rosene, håper dine kommer fort. Her har de allerede blomstret en god stund og mange står i fullt flor.

  Ufoer er det godt å bli kvitt, -og den kjolebelønningen din så veldig flott ut,

  SvarSlett
 6. FLotte pulsvarmere, og kjolen ser lekker ut :-) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Så nydelig hage du har !!! Synes alle som tar tak i ufoene sine er så flinke. Mine har en tendens til å lide litt.... Den kjolen var jo bare lekker !!! Ønsker deg en flott sommer med mange nydelige blomster i hagen :)

  SvarSlett
 8. perfekte pulsvarmere til meg.. hvor kan jeg fatt på oppskriften til de?

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)