torsdag 18. mars 2010

Blokking er fasinerende.

Ja, nå har jeg blokket sjalet mitt. Det er første gang, jeg hadde litt få nåler, og bare gjestesenga å bruke, så sjalet kunne kanskje vært blokka enda litt mer, men jeg synd dette ble ganske bra. Se så fint mønsteret kommer fram! Nå er sjalet 191 cm langt og 93 cm bredt.

10 kommentarer:

 1. Det sjalet var jo bare helt nydelig!

  SvarSlett
 2. Nydelig !!! Blokkingen er fantastisk ja. Men jeg innrømmer at jeg synes det til tider kan være vanskelig å få ting blokket helt som jeg vil. Også må jeg si at jeg fremdeles synes strikkekjolen din er en av de fineste kjolene jeg har sett :)
  Håper du får en super helg !!!

  SvarSlett
 3. Åh, så lekkert det ble!

  Blokking av hullstrikka ting er fantastisk, litt høytidsstemning liksom, plutselig forvandler en masse løkker og rot seg til noe vakkert og delikat, og alle detaljene og all jobben som er nedlagt kommer til syne!

  Dette var et superfint håndarbeid, altså!

  SvarSlett
 4. Fantastisk nydelig :) Kommer virkelig til sin rett under blokkingen. Ha en kjempefin helg :)

  SvarSlett
 5. For et utrolig flott sjal du har strikka! Likte fargene også, Evilla har stått på ønskelista mi lenge =) Morsomt å få et kunststrikka prosjekt opp på nåler; fra å være en klump med skrukkete strikketøy forvandler det seg plutselig til noe eventyrlig lekkert som tar litt pusten fra en =)

  SvarSlett
 6. Fantastisk flott. Nydelige farger. Du fikk jo til blokkingen, ble skikkelig fint resultat. Er i gang med mitt første sjal jeg og, så får vi se om jeg får til min første blokking også. Ønsker deg en fin uke

  SvarSlett
 7. Blokking må til noen ganger :) Flott sjal, bra jobba :)

  SvarSlett
 8. Det var fint!! Jeg har også lyst på sånt fint sjal, men jeg har ikke tålmodighet til å strikke alt mønsteret! Jeg er imponert!

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)