onsdag 24. mars 2010

One Day Beret- Marslua

Mono - den fantastiske luesjefen på Norsk strikkeforum finner her måned flere fantastiske lueoppskrifter til oss. Jeg skulle gjerne ha strikka alle, men akkurat nå må jeg bare si meg fornøyd med å strikke en hver måned, men alle oppskriftene blir tatt vare på, så kanskje det blir strikka fler etterhvert. Denne måneden falt valget på One Day Beret . Den er strikket med Rowan Silky tweed garnet jeg fikk fra nyhetsklubben. Det gikk med 71 gr garn. Luen er strikket på pinne nr 4.

7 kommentarer:

 1. Den likte jeg:)

  Fasongen så god ut - passe vid og passe stram.

  SvarSlett
 2. Åh, så veldig fin og stilig! Akkurat sånn lue jeg alltid kikker etter i butikkene, men aldri finner (i hvert fall ikke til riktig pris:P). :)

  SvarSlett
 3. *rødme* Det var da voldsomt til godord... *ler*

  Synes denne ble knallfin! En skikkelig beret! =)

  SvarSlett
 4. Kjempefin lue.
  Vil ønske deg og dine en velsignet påske

  SvarSlett
 5. Jeg må innrømme at dette innlegget har jeg lurt fælt på. Jeg har lurt på om du kaller lua Marslua fordi den er grønn, som Marsboere liksom, og ikke før nå, flere uker etterpå, når jeg scroller gjennom den fine blohggen din og oppdaterer meg på hva du har laget siden sist (jeg har ikke vært på nett på en liten stund), at jeg innser at forrige måned jo faktisk var mars! Altså ikke planeten... (o: Jaja, fin lue uansett, og terrassereiringen din så kjempekoselig ut! (o:

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)