onsdag 17. mars 2010

Swallowtail Shawl

Mitt aller første skikkelige sjal er ferdigstrikket!! Det er et Swallowtail Shawl, designere er Evelyn A. Clark. Jeg har brukt Pillens mysteriesjaloppskrift. Den er på norsk, og det syns jeg var veldig greit når jeg skulle strikke mitt første sjal. Jeg strikket sjalet med evillagarn. Jeg strikket det ekstra stort, etter forslag fra pillen og brukte 168 gr garn. før blokking er sjalet 156 cm langt og72 cm bredt. Nå skal jeg prøve å lese meg litt opp på hvordan et sjal blokkes, og så skal det blokkes. Dette var gøy, og jeg er helt overbevist om at det blir flere sjal.. Ja ja, jeg gjør nok en ting jeg trodde jeg aldri kom til å gjøre :)16 kommentarer:

 1. Å så pent. Likte godt fargen eller fargene.

  SvarSlett
 2. Nydelig!
  Det til fristet å prøve seg på.

  SvarSlett
 3. Fint mønster og flotte farger :)

  SvarSlett
 4. Det blev riktigt flott :)

  SvarSlett
 5. Så lekkert sjal du har strikka deg og i fine farger!!

  SvarSlett
 6. Sjalet ble nydelig! Og jeg skjønner godt at du er glad i kjolen din, den ser kjempedeilig ut!

  SvarSlett
 7. Kjempefint altså. Lurer egentlig på hva blokking er jeg..:)

  SvarSlett
 8. Åh, så utruleg flott det vart!!! Tenk at nøstet du fekk vart til eit så fint sjal!!! Men du, eg lurer litt på kva blokking er for noko???

  SvarSlett
 9. Jeg har aldri blokka før, så jeg kan ikke så mye om dette, men sånn jeg har forstått det er det å tørke plagget i strekk. Jeg har nå lagt sjalet ut over gjestesenga og festa det med nåler i den fasongen jeg vil ha det. Det er bl.annet for å få fram hullmønsteret bedre.
  Skal ta bilder av det før jeg tar det av senga i morgen.

  SvarSlett
 10. Flotte blåtoner. Gratulerer med ditt første sjal.

  SvarSlett
 11. Så nydelig det ble! Det er fortsatt litt uvant å se deg strikke blått :)

  SvarSlett
 12. Sjalet ble nydelig. Skjønner godt at du villa ha oppskriften på norsk, jeg hadde nok mistet motet før jeg hadde begynt hvis jeg skulle strikket mitt første sjal etter engelsk oppskrift. Det er rart det der, jeg leser engelske artikler nesten daglig, men når det kommer til strikkeoppskrifter har jeg en slags sperre på engelsk.

  SvarSlett
 13. Åhhh, det var flott:-) Og nydelig farge også. Har også lært å strikke sjal gjennom Pillen og hennes mysteriesjal, og jeg er henne evig takknemlig for det:-) Det var i januar i fjor, og det var samme sjalet. Veldig artig!
  Ønsker deg ei flott helg!

  SvarSlett
 14. Så nydelig sjalet var:-))Viss noen vet om ei side der mønstret er på norsk gi beskjed..Er så mange fine mønster men så er det dette med engelsken da,ikke min sterke side.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)