søndag 14. mars 2010

Pakke fra nyhetsklubben og sjaloppdatering

Kjære bloggvenner. Beklager at jeg er så dårlig på kommentarer for tiden. Jeg leser alle kommentarene deres, og jeg leser bloggene deres så fort dere oppdaterer, men jeg er forderdelig sløv på kommentarer. Det er en hektisk tid her, livet handler stort sett om jobbing og soving, så det har vært lite overskudd til kommentarer, men jeg satser på at jeg straks er tilbake for fullt.For noen dager siden kom det garnpakke til meg i posten. Pakken var fra strikk innoms nyhetsklubb. Jeg får 4 pakker i året med nytt garn. Denne gangen var det to hesper av 50 gr Rowan Silky tweed med 80% lammeull, og 20% silke. Garnet er mørkegrønnt, med hint av limegrønn og lyseblått. Og så var det to nøster Rowan Lima med 84% baby alpakka, 8% merinoull og 8% nylon.Garnet ser ut som om det er fletta eller noe. Spennede. Gleder meg til å finne de perfekte prosjektene til disse garna. Det er ikke bare kommentarer det har vært dårlig med i det siste, det er ikke så mye jeg har strikka de siste dagene heller, men sjalet vokse da! I morgen skal jeg ha fri, så da satser jeg på å kunne kose meg med sjalstrikkinga.

9 kommentarer:

 1. Så spennende garn du har fått.
  Jeg håper du forteller mer om de når du har funnet ut hva de skal bli til.

  Det var et nydelig sjal du holder på med, flotte farger og mønster.

  Kos deg i morgen med strikketøyet:)

  SvarSlett
 2. Hei fin blogg!!! Jeg er ny både i blogge og strikke verden. Håper det er ok at jeg følger deg videre! Kjekt å hente inspirasjon av andre ;) Du er velkommen innom min blogg. http://frihet-natalie.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Så spennende det høres ut med nyhetsklubben;) Iallefall ser garnet kjempeflott ut!
  Jeg skjønner godt at du innimellom må prioritere tida di litt. Sånn er det for oss alle fra tid til annen;)
  I morgen synes jeg du skal ta tid til deg selv, kose deg slik du aller helst vil. Klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Så fint det nye sjalet ditt ser ut til å bli!! Av og til er jo berre livet slik at det er travelt og at ein må prioritere enkelte ting vekk for ei stund, men det går seg vel til:))

  SvarSlett
 5. Hei, takk for koselig kommentar hos meg:-) Så mye flott du har laget siden sist jeg var her! Sjalet ser lekkert ut i nydelig farge, og den kjolen for et par innlegg siden skjønner jeg også godt at du er fornøyd med:-) Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 6. Hei!
  Sjalet dsu lager er /blir kjempeflott, for en nyyydelig farge. Likte de nøstene du hadde fått i posten også... :O)

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 7. Sjalet ser utrolig vakkert ut, gleder meg til å se det ferdig. Artig med slike nyhetsklubber...iler straks inn å ser.

  Annelive

  SvarSlett
 8. Så spennende med nytt garn og sjalet blir jo veldig fint:-) Jeg har det også veldig travelt i perioder og da får jeg også lite tid til bloggbesøk, men slik er det nok for de fleste, så dårlig samvittighet skal du ikke ha! Ha en fortsatt fin uke:-)

  SvarSlett
 9. Spennende nytt garn!

  Og det er vel sånn for de fleste av oss at LIVET noen ganger kommer i veien for både håndarbeid og blogging. ;) Tror ikke noen blir fornærmet av den grunn.

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)