lørdag 6. mars 2010

Mitt første skikkelige sjal er på pinnene

Jeg har som sagt begynt å strikke sjal. Det er egentlig nok en ting jeg aldri trodde jeg kom til å strikke.. Men nå er jeg altså i gang, og om resultatet blir greit er det vel mulig det blir fler sjal etterhvert. For et år siden hadde pillen en runde med mysteriesjal. Jeg heiv meg ikke med den gangen, men oppskriften ligger fortsatt på bloggen hennes, så jeg bruker den nå.
Mysteriesjalet heter egentlig swallowtail sjal. Sjalet er designet av Evelyn A. Clark og mønsteret finner du gratis her - på engelsk. Men det finnes altså en norsk oversettelse på pillens blogg. Jeg er snart ferdig med den første delen som ble lagt ut. Spennede å se hvordan sjalet vokser, og fargeskiftene. Jeg er spent på hvorda dette blir ferdig blokket.
Blå er vansligvis ikke min farge, men det er virkelig flotte blåfarger i dette nøstet. Det er evilla A-42

4 kommentarer:

 1. Så gøy da:) Det er utrolig morsomt å strikke sjal, og den forvandlingen som skjer når man blokker det er bare helt enorm. Du skal se du blir bitt av basillen, det er fort gjort:)

  SvarSlett
 2. Velkommen etter som sjalstrikker. Det er veldig gøy. De blåfargene var lekre

  SvarSlett
 3. Så fine farger!!!
  Jeg gleder meg til å se sjalet ferdig :)

  SvarSlett
 4. Eg syns blåfargen var nydelig. Eg har også nettopp strikka mitt første sjal. Ett baktussjal. Blir heilt sikkert fleire. Ha ein fin søndag :)

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom. Koselig om du legger igjen en hilsen. Ha en god dag videre! :)